Saltar al contenido

Kuinka voittaa ajamisen pelko Kuinka voittaa ajamisen pelko

29 de septiembre de 2021
Kuinka voittaa ajamisen pelko Kuinka voittaa ajamisen pelko

Kuinka voittaa ajamisen pelko

The amaxophobiatai ajamisen pelko, Se on paljon yleisempi ongelma kuin luulemme. Oireet ovat selvät; paniikki lamauttaa meidät kun istumme ajoneuvon ratin taakse emmekä voi jatkaa. Ei ole väliä kuinka innoissamme olemme tai kuinka innoissamme olemme … yksinkertaisesti me emme voi tehdä sitä.

Voita amaxophobia Se ei ole ollenkaan yksinkertaista, mutta on monia tekniikoita, jotka auttavat poistaa ajamisen pelko. Jos tämä on sinun tapauksesi, rauhoitu, tiedät sen Napsautukset Olemme täällä auttamassa sinua, joten alla selitämme, kuinka voit tehdä sen.
Solki ylös, koska… käynnistetään moottorit!

Mikä se on?

The amaxophobia on termi, jota käytetään viittaamaan paniikkiin, pelko tai pelkäävät, että jotkut ihmiset kärsivät ajaessaan ja että he lisäksi kykenevät ajamaan sitä. Joskus pelko ei vain tunkeudu heihin, kun he ovat pyörän edessä, vaan vain ajatellen sitä, he jo kärsivät ahdistuskohtauksista.

Keneen se yleensä vaikuttaa?

Pääsääntöisesti niitä on 3 kuljettajaryhmää jotka kärsivät todennäköisemmin amaxofobiasta.

  • Aloittelevat kuljettajat (enintään 2 vuoden kokemus). Tässä tapauksessa stressiä ratin takana, stressi kiertää ilman kokemusta ja hermoja ajon aikana se saa heidät kulkemaan peräkkäin pieniä paniikkikohtauksia lisääntyy vähitellen, kun ajon ja ajon välillä kuluu enemmän aikaa. Jättämättä yleisempiä käytäntöjä, voittaa ajamisen pelko se muuttuu yhä monimutkaisemmaksi, joten he lopulta luopuvat pyörästä lopullisesti.
  • Säännölliset kuljettajat. Tässä tapauksessa puhumme kuljettajista, jotka ovat ajaneet säännöllisesti monta vuotta ja joilla on parhaat autot tielle, mutta jotka työajat tai henkilökohtainen stressi, he alkavat kärsiä paniikkikriisi ratissa.
  • Traumaattisia kokemuksia. Lopuksi on kuljettajat, jotka ovat joutuneet onnettomuuksiin liikenteestä. He yhdistävät auton ja tien kokemukseensa, joten he kärsivät ahdistuskohtaukset kun ne ovat liikkeessä.

Kuinka voittaa se?

Voita amaxophobia se on asia kärsivällisyyttä, tukea ja ennen kaikkea suorittaa oikeat käytännöt.

Ensimmäinen askel on mene ammattilaisille joka voi auttaa meitä. Vain he voivat ohjata meitä oikealla tavalla eteenpäin ja poistamaan tuon pelon.

He auttavat meitä työn itsetunto ja vahvistaa ajatusta siitä, että on mahdollista ajaa ilman pelkoa. Kanssa kärsivällisyyttä, varovaisuutta ja päätä, voit liikkua liikenteessä riippumatta siitä, kuinka intensiivistä se on. Tätä varten, kognitiiviset jälleenrakennustekniikat.

Toinen erittäin tärkeä näkökohta on tiedä mikä on juuri fobia, eli milloin alkaa tuntea ahdistusta ja mistä syystä. Sen tietäminen helpottaa keskittymistä ongelmaan ja sen korjaamista.

Pikkuhiljaa potilas asetetaan takaisin paikalleen terapiat samasta autosta, pysäköity, mutta hän istui ratin takana. Pikkuhiljaa alat matkustaa pieniä osia reiteistä ja lopulta pelko häviää.

Tästä fobiasta kärsivän henkilön on oltava todella sitoutunut voittamaan se, ja lisäksi hänen ympäristönsä on välttämätön sen saavuttamiseksi.

Kuten olemme sanoneet, se ei ole helppo tehtävä voittaa ajamisen pelko, mutta oikeissa käsissä se on mahdollista. Mene eteenpäin, me tuemme sinua!

Oliko tästä viestistä apua?