Saltar al contenido

Kuuluisat ja myytävät elokuva -autotKuuluisat ja myytävät elokuva -autot

27 de septiembre de 2021
Kuuluisat ja myytavat elokuva autotKuuluisat ja myytavat elokuva autot

Kuuluisat ja myytävät elokuva -autot

Elokuva on antanut meille historian aikana ainutlaatuisia hetkiä; unohtumattomia elokuvia, ihastuttavia hahmoja ja tietysti autot, joista on tullut legenda.

Tässä artikkelissa aiomme osoittaa pienen kunnianosoituksen näistä ainutlaatuisista ajoneuvoista, jotka ovat olleet osa fantasiaamme varmasti, hyvin varhaisesta lähtien. Jotkut jopa ne on saatettu myyntiin jotta fanaattisimmat ja onnekkaimmat voisivat toteuttaa fantasiansa.

On tunnustettava, että tämän valinnan suorittaminen ei ole ollut ollenkaan helppoa elokuva -autot, koska niitä on niin paljon ja niin upeita, että päätöksenteko on vaikeaa. Siitä huolimatta olemme enemmän kuin tyytyväisiä tulokseen, koska seuraava luettelo on epäilemättä a fantastinen edustus.
Joten solki ylös, koska olemme valmiita rullaamaan!

Ainutlaatuinen, vertaansa vailla oleva ja unohtumaton; DeLorean DMC-12

Me kaikki muistamme tämän auton elokuvasta Palaa tulevaisuuteen. Kukapa ei olisi ollut, suu auki, katsonut tuota uskomatonta autoa näytön läpi …

Tämä ajoneuvo rakennettiin vuosina 1981 ja 1982 DeLorean Motor Company. Se on erehtymätön malli lokki -siipiensä ja erikoisen ja vihjailevan kuvansa vuoksi. Teoriassa, se oli urheiluauto, mutta käytännössä sen käyttäytyminen tiellä ei vastannut urheiluautoa. Silti on monia, jotka jossain vaiheessa toivoivat saavansa sen. Tämä auto saatettiin myyntiin ja myytiin uskomattomalla hinnalla 413 000 euroa.

Martin, Aston Martin

Toinen kuuluisat autot elokuvista Se on Aston Martin DB5, tai paremmin tunnettu yhtenä auton James bond. Sen tasapaino, eleganssi, käsittely ja viime kädessä uskomaton lavastus tekevät siitä erottuvan James Bond -elokuvissa käytettyjen joukossa. Tämä auto huutokaupattiin ja myytiin stratosfäärisellä summalla 2,98 miljoonaa euroa.

Pontiac Firebird TransAm tai paremmin tunnettu Kitt, fantastinen auto

Tämä televisiosarja oli vallankumous. Kiistaton päähenkilö oli Kitt, upea ajoneuvo joka ylitti näytöt pysyäkseen kaikkien katsojien muistissa.
Sarjalle 3, mutta vain yksi on säilynyt täydellisessä kunnossa, joka huutokaupattiin vuonna 2018 alkuluvun välissä 200 000 dollaria ja 300 000 dollaria.

Ford Mustang GT 390, Bullit

Vuonna 1968 tällä autolla ajettiin Steve McQueen elokuvassa Bullit. Se on epäilemättä yksi halutuimmista, halutuimmista, tunnistettavimmista ja arvostetuimmista klassisista elokuvateattereista maailmassa. Se, jota pidetään yksi parhaista jahdista elokuvahistoriassa hän lanseerasi tämän ajoneuvon tähtiin.

Audi R8, Ironman -auto

Vaikka sitä ei voida pitää klassikkona, se on silti yksi valkokankaalla käytetyistä ajoneuvoista, joka on aiheuttanut sensaation. Audi R8 Se on supersankarin auto, a sähköinen superauto 313 hv ja vaikuttava vääntö 459’1 mkg. Tämä on yksi elokuva -autot myytävänä että tällä hetkellä on. Tuotemerkkiä on myyty noin 100 kappaletta tätä mallia lähes kaikkialla Euroopassa ja hinta on lähellä miljoonaa euroa.

Kuten olemme sanoneet, on lukemattomia autoja, jotka on merkitty ennen ja jälkeen ja jotka ovat saaneet meidät toivomaan, että voisimme tehdä omat elokuvakierroksemme autolla. Mutta selostamiemme lisäksi on myös Cadillac Wagon, Ghostbusters, eri Batmobileja, Ford Falcon XB GT350i, kirjoittanut Mad Max

Mutta älä huoli, koska jos et ole pystynyt hankkimaan mitään niistä, löydät klikkaussivustolta oman elokuva auto ja luo siten oma unohtumaton tarinasi.

Oliko tästä viestistä apua?