Saltar al contenido

Kysy DGT-ympäristömerkkiä, mistä ja miten sen saa?

25 de agosto de 2022

Liikenteen pääosasto käynnisti erilaisen ympäristömerkit vuoden 2016 lopussa, ja ne kaikki pyrkivät luokittelemaan ajoneuvot niiden energiatehokkuuden mukaan ottaen huomioon «niiden ympäristövaikutukset». Selvitetään miten ja missä Pyydä DGT-ympäristömerkkiä. Voitko tulla kanssamme?

Kuten on vahvistanut DGTympäristömerkkien «tarkoituksena on syrjiä positiivisesti ympäristöystävällisimpiä ajoneuvoja ja olla tehokas väline kunnallispolitiikan palveluksessa sekä rajoittaen liikennettä erittäin saastuneissa jaksoissa että edistämällä uusia teknologioita veroetujen tai niihin liittyvien etujen kautta. liikkuvuus ja ympäristö.

DGT-ympäristömerkki, mitä sinun tulee tietää?

On huomattava, että sellaisissa kaupungeissa kuin Madridissa tai Barcelonassa DGT-ympäristömerkki on jo käytössä rajoittaa liikennettä korkean saastumisen skenaarioissa jopa kieltää pääsy ajoneuvoihin, joissa sitä ei ole. Tällä hetkellä se on jotain vapaaehtoista, mutta voit neuvotella kaikki mitä sinun tulee tietää ympäristömerkistä sisään napsautuksia.

Ennen ostamista ja Pyydä DGT-ympäristömerkkiä, sinun on nopeasti ja helposti tarkistettava, mikä vastaa ajoneuvoasi. Voit tehdä sen ilmaiseksi verkossa, kautta myDGT-sovelluspuhelimitse ja jopa henkilökohtaisesti, mutta sinun tulee varata aika.

Mistä voi pyytää DGT-ympäristömerkkiä?

Nyt kun tiedät, mikä DGT-ympäristömerkki vastaa ajoneuvoasi, sinun tarvitsee vain tietää DGT-ympäristömerkin hinta. Tarran myöntäminen maksaa viisi euroa, mutta riippuu hankintamuodosta, korotetaanko tätä summaa joko hoitokuluilla tai lähetyskuluilla.

Toinen kysymys, jonka voit kysyä itseltäsi, onmistä pyytää DGT-ympäristömerkkiä? Voit ostaa sen osoitteessa postitoimistot esittelemällä ajoneuvon tekniset tiedot, Espanjan Konfederaation korjaamoverkostossa Cetraa, muut valtuutetut korjaamot, hallintojohtajat, Institute of Automotive Studies, Ideaauto ja jopa Ganvamin kautta.

Oliko tästä viestistä apua?