Kun on kyse luksusta ja urheilullisuutta the autoteollisuus voi tarjota ehdotuksia harvoille. Se, että on olemassa yrityksiä, kuten Rolls Royce, Bentley, Bugatti, Ferrari tai Lamborghini, on oodi kaikkien tätä universumia rakastavien meistä piilotetuimmille synneille. Kuitenkin, kuten sanonta kuuluu «hunajaa ei ole tehty aasin suuhun», se palauttaa meidät kuolevaisten maailmaan. Ennen kaikkea niille, joiden on vaikea päästä kuun loppuun…

Jos et tiennyt (tai olisi huomannut), rikkaita on yhä enemmän ja onneksi tai valitettavasti he ovat omalaatuisempia. Tästä syystä automerkkien on kehitettävä aivonsa vangitakseen heidän huomionsa ja tarjotakseen heille kaiken, mitä he pyytävät. Ja silmä, on sellaisia Lamborghini että he ovat päättäneet astu NFT:n maailmaan (ei vaihdettava merkki). Askel, joka saa hänet sisälle, on ainutlaatuinen Space Key, joka piilottaa digitaalisen taideteoksen vielä tänään tuntematon…

Lamborghini Space Key on valmistettu hiilikuidusta kansainväliseltä avaruusasemalta…

Lamborghini Space Key NFT (ei vaihdettava merkki) Kuuhun

Jotta ymmärrät, missä Lamborghini-projektissa ensin kerromme sinulle, että se on NFT. Are yksilölliset tunnisteet tallennetaan Blockchain-nimiseen kirjanpitoon ja linkitetään digitaaliseen tiedostoon, kuten kuviin, videoihin, musiikkiin tai muihin tietueisiin (esimerkiksi ajoneuvon VIN-numeroihin). Jokainen NFT on ainutlaatuinen ja mahdollistaa sen omistajille takaa aitoudenvarojen niukkuus, ohjelmoitavuus ja jäljitettävyys Internetin kautta.

Kun tämä erityispiirre otetaan huomioon, Lamborghini on luonut tämän taideteoksen yhdessä vielä tuntemattoman taiteilijan kanssa. Mutta parasta on, että se on valmistettu hiilikuidusta, joka on ollut mukana Kansainvälinen avaruusasema (ISS) Vuonna 2019. Tämä tutkimusprojektiin kuulunut materiaali palasi Sant’Agata Bolognesen talon käsiin ja on toiminut pohjana tähän pieneen erään kuuluvien viiden avaruusavaimen valmistuksessa.

Nämä NFT-avaruusnäppäimet on yhdistetty saman taiteilijan eksklusiiviseen, puhtaasti digitaaliseen taideteokseen. Sinun täytyy nauttia niistä lue QR-koodi, joka on hiilikuidun takana joka toimii tukena. Tämä luku ei kuitenkaan ole kenenkään saatavilla, koska nämä viisi digitaalista taideteosta huutokaupataan piakkoin. Itse asiassa tällaisesta tapahtumasta vastaavan yrityksen tiedot näkyvät avaimessa.

mukaan Stephan Winkelmannin lausunnot, Automobili Lamborghinin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

«Yrityksenä johtava hiilikuitukomposiittimateriaalien valmistaja autoteollisuudessa, ylitimme rajoja kaksi ja puoli vuotta sitten yhteisellä avaruustutkimusprojektilla. Nyt siirtyminen metaversumiin on todiste siitä, että Lamborghini purjehtii aina kohti uusia horisontteja. NFT:n maailma on kutsunut meidät ja olemme innoissamme voidessamme osallistua tähän intohimoiseen ja innovatiiviseen yhteisöön”

Katsotaan kuinka paljon se myy ja kuka ostaa… sääli olla köyhä…

Lähde – Lamborghini