Maserati on yksi perinteisimmistä merkeistä kuinka monta alalta löytyy. Viime vuosina hän on kuitenkin elänyt «pienen» ongelman kanssa. Se on, kuten tiedät, a piki kuivuus joka ei anna sinun kasvattaa myyntiäsi. Quattroporte ja Ghibli ovat olleet myynnissä yli viisi vuotta ja Levante kulkee samaa reittiä. Siksi heidän on rohkaistava uskollisiaan turvautua erikoispainosten julkaisemiseen.

Antaakseen vapaat kädet luomiensa asiakkaiden vaatimuksille Osasto Fuoriserie. Yhdessä heidän kanssaan on muotoiltu erittäin mielenkiintoisia versioita ja uusimmat ovat saatavilla koko valikoimalle. On nimeltään MC-versio ja he perustavat suunnittelunsa aikaan, jolloin kolmijalan talo voitti virallisen radan suurissa kilpailuissa. Lisäksi Ghiblin, Quattroporten ja Levanten runkojen pukemiseen käytettävissä olevat värit ovat hyvin tunnettuja…

Maserati on saanut inspiraationsa Modenan kaupungin lipusta Ghiblin, Quattrporten ja Levanten…

Maserati Quattroporte MC Edition Blu Vittoria

Kuten kuvista näkyy, Maserati on valinnut kaksi eksklusiivista sävyä. Se on noin Giallo Corse keltainen Y tummansininen Blu Vittoria. Molemmat käyttävät prosessia kolmikerroksinen maali jotka ovat saaneet inspiraationsa Modenan kaupungin lipusta. Jos et tiennyt, se on italialainen kaupunki, jossa kolmijarkan talon päämaja on. Heillä on urheilullinen ilme viimeistely Piano Black ja logo MC Edition takapyörän kaaren takana.

Kevytmetallivanteet ovat puolestaan ​​Ghiblin ja Quattroporten 21 tuuman ja Levanten maastoauton 22 tuuman. Kaikissa tapauksissa heillä on Y-muotoinen pinnamuotoilu ja ovat valmiit kiiltävä musta. Maserati MC Edition -sarjassa on myös omat ominaisuudet. Varsinkin kun se herättää huomiota istuimet, joissa on yhdistelmä mustaa nahkaa ja denim-tekstiilikeskiosa.

Suorita nämä muutokset loppuun keltainen ja sininen tikkaus toisin kuin vartalo. Kojelaudassa on puolestaan ​​sininen hiilikuituverhoilu, ja siinä on myös a Bowers & Wilkins surround-äänijärjestelmä. Lopuksi, älä unohda muiden mukavuuksien lisäksi suurta liukuvaa kattoluukkua. Turvallisuuden osalta sarjan kolme mallia tulevat mukana kuljettajan apupaketti.

Lopuksi on mekaaninen alue. Virallisen lehdistötiedotteen mukaan MC Edition -versio on saatavana V8-lohkon kanssa. Syynä tähän on «kompromissittoman ajonautinnon» käsitteen korostaminen. Toistaiseksi ei tiedetä, mitkä ovat niiden hinnat Espanjassa, mutta ne saapuvat täynnä ylellisyyttä ja eroa. Puhdasta runoutta…

Lähde – Maserati