Kun MG-Rover meni konkurssiin, jäimme orvoiksi. Ei sillä, että heidän autonsa olisivat myydyimmät tai niillä oli runsaasti laatua, mutta niillä oli erityinen aura. Ne olivat brittiläisen autoteollisuuden viimeinen kanta, joka tuolloin ylpeili tekevänsä asiat omalla tavallaan. Ja suoraan sanottuna he eivät menestyneet kovin hyvin, vaikka on myös sanottava, että heidän johtamisensa oli noloa. Nyt SAIC Motorin kiinalaisten käsissä asiat ovat hyvin erilaisia.

Uuden MG:n uudelleenjulkaisu (Rover on intialaisen Tatan käsissä eikä näytä nousevan henkiin) näyttää onnistuneen. The sivun käännös, jonka he ovat antaneet historialleen ja sijainnilleen antaa tuloksia. Heidän sähköiset SUV-autonsa tunkeutuvat hitaasti ja se näkyy heidän myynnissään. Sen valikoima kuitenkin kasvaa entisestään ja tämä MG EH32 Se on todiste siitä, että yllätyksiä tulee pian. Tiedätkö millainen ajoneuvo on kyseessä? No, varo.

MG EH32:n patentti on vuotanut, ja jos se on oikein, sen muotoilu näyttäisi tältä…

MG EH32

Kuten tiedämme, katumaasturit hallitsevat markkinoita, mutta jotta brändi olisi vahva, sen on monipuolistettava valikoimaansa. Ja kompaktit ovat edelleen turvallinen arvo, joka, vaikka onkin huono puoli, tuo voittoa. Täten, SAIC:n insinööritiimi on antanut vihreää valoa MG EH32 -projektille. Hänestä ei tiedetty mitään, mutta hänen patenttinsa vuotaminen on paljastanut, millainen hänen mallinsa voisi olla. Kyllä, koska meillä on tietokoneharrastuksia.

Joka tapauksessa, jos olemme ennen Ultimate MG EH32 voimme sanoa, että se on erittäin houkutteleva ajoneuvo. Se ei näytä yhtään muilta sen nykyisen valikoiman malleilta, mutta sen linjat ovat futuristisia ja riskialttiita. Erilaisia ​​suunnitelmia näkemällä herää kuitenkin epäilys Eikö se näytä Hyundai i20:ltä? Mutta menisimme pidemmälle muistuttaako vielä Hyundai Bayonia? Jos et näe sitä, mene sivulle tai takaoptiikkaan…

Tämän EH32:n henkilökohtaisin osa on kuitenkin sen etuosa. Siinä on terävät linjat, jotka antavat sille urheilullisen ilmeen ja kosketuksen, jota et näe toisessa kilpailijassa. Oli miten oli, lähteet viittaavat siihen, että tämä malli näkee valon ennen kuin vuosi 2022 jättää hyvästit ikuisesti. Siinä tapauksessa sen virallisen debyyttinsä pitäisi tapahtua ennen joulukuuta jolle huhut antavat uskoa. Meidän on oltava erittäin tarkkaavaisia, koska tätä mallia ei ollut julkistettu kauan sitten.

kärsivällisyyttä herrat…

Lähde – NetEase