Saltar al contenido

Mitkä ovat Espanjassa sallitut hiilidioksidipäästöt Mitkä ovat Espanjassa sallitut hiilidioksidipäästöt

2 de octubre de 2021
Mitka ovat Espanjassa sallitut hiilidioksidipaastot Mitka ovat Espanjassa sallitut hiilidioksidipaastot

Mitkä ovat Espanjassa sallitut hiilidioksidipäästöt?

The Autojen hiilidioksidipäästöt ne ovat aina arkaluonteinen asia, jota on taisteltu lujasti pitkään. Itse asiassa sinun pitäisi tietää, että nykyiset rajoitukset ympäristön suojelemiseksi ja ilmanlaadun parantamiseksi ovat paljon ankarampia kuin muutama vuosi sitten. Tällä tavoin Espanjassa on laki, joka säätelee näitä päästöjä ja jota kuvataan seuraavilla riveillä.

Autojen sallitut hiilidioksidipäästöt Espanjassa

Sitoutuminen tehokkaaseen ajoon on selvää, minkä vuoksi monet yritykset luottavat sokeasti hybridiautoihin ja sähköautoihin sekä monet liikennettä rajoittavat kaupungit, kuten Madrid ja Madrid Central – jätämme sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää etiketti -. Ajamme jopa niin äärimmäiseen ajamiseen, että voit jo nähdä käytettyjä hybridiautoja ja käytettyjä sähköautoja, mikä osoittaa, että edessämme ovat todella kehittyvät markkinat.

Ja tämä on tapahtunut, koska nämä päästöt ovat yksinkertaisesta tiedosta muuttuneet ratkaisevaksi ostaessaan ajoneuvoa, ja autoja on rajoitettu päästöjen perusteella. Tämän määräävät myös kaupunkisäännöt ja maan verorasitus. Kuitenkin, Tiedätkö, mitä hiilidioksidipäästöjä Espanjassa sallitaan?

Espanjalaisten autojen on noudatettava maan sääntöjä, ja liikenneviranomaiset ja vastaavat tarkastukset todistavat näiden autojen soveltuvuuden liikkeeseen. Tällä tavoin päästöraja asetetaan ajoneuvon, mutta myös polttoainetyypin mukaan.

Näin ollen bensiinikäyttöiset autot ilman katalysaattoria 1. lokakuuta 1986 asti rekisteröityjen hiilidioksidipäästöjen enimmäismäärä on 5 tilavuusprosenttia, kun taas saman tyyppisten, mutta tämän päivän jälkeen rekisteröityjen, hiilidioksidipitoisuus on 3,5 tilavuusprosenttia. Sen sijaan ne katalysaattorilla varustetut autot Ne tarkastetaan kahdella tavalla: moottorin ollessa joutokäynnillä ja moottorin kiihdytettynä, ja molemmissa tapauksissa noudatetaan valmistajan hyväksymiä enimmäismääriä tai, jos niitä ei tiedetä, sovelletaan yleistä standardimittaustaulukkoa.

Uusien autojen mittaus

Kuten sanomme, saastumisen torjunta on kovaa, joten syyskuusta 2018 lähtien rekisteröidyt autot on läpäistävä WLTP -testit, joilla hyväksytty todistus myönnetään CO2- ja NOx -päästöt. Tämä protokolla määrittää, mitkä autot ovat vapautettuja maksusta Espanjassa, vaikka tällä hetkellä rajat pysyvät entisellään, mutta tällä protokollalla vaikutus on turvallisempi, tehokkaampi ja todellinen.

Toiseksi, Espanja sillä on lakeja mutta se on myös mukautettu eurooppalaisiin asetuksiin, joissa on otettu käyttöön tiukemmat pöytäkirjat ja alennettu merkittävästi sallittuja maksuja. Siten hiilidioksidipäästöjen on tarkoitus vähentyä 35% vuonna 2030 ja tämän määrän odotetaan olevan 15% vuoteen 2025 mennessä.

Sitoumus puhtaaseen ilmaan on selvä, ja sitä varten on taisteltava Autojen hiilidioksidipäästöt rautaisella tavalla. Tällä tavalla me olemme ajaa tulevaisuuteen, koska kaikki menee sujuvasti.

Oliko tästä viestistä apua?