Saltar al contenido

Mitkä ovat myydyimmät käytetyt autot Espanjassa vuonna 2022?

10 de marzo de 2023
Mitka ovat myydyimmat kaytetyt autot Espanjassa vuonna 2022

markkinat käytettyjä autoja ja Once edustaa yli 1,8 miljoonaa yksikköä myyty vuonna 2022, mutta haluatko tietää, mitkä ovat myydyimmät käytetyt autot Espanjassa?

Ennen kuin mennään asiaan, on hyvä tietää, että jokaista vuonna 2022 myytyä uutta autoa kohden on myyty 2,3 käytettyä autoa. Sisään napsautuksia olemme panostaneet käytettyjä autoja ja toimitamme ne alle 48 tunnissa täysin tarkastettuina ja vahvistettuina.

Vuoden 2023 myydyimpien käytettyjen autojen keskimääräinen myyntihinta on noin 19 547 euroa. On tärkeää huomata, että yli 50 prosentissa myydyistä yksiköistä on dieselmekaniikka, vaikka bensiini lisääntyy paitsi kesäkuun aikana.

Nämä ovat myydyimmät käytetyt autot Espanjassa vuonna 2022

Valmistajista kokonaisuutena eniten menestyneitä käytettyjen autojen merkkejä ovat olleet Seat, Volkswagen, Peugeot, Renault ja Citroën.

volkswagen golf

Hän volkswagen golf siitä on tullut myydyin käytetty auto Espanjassa vuonna 2022. Se on saavuttanut yli 66 721 yksikköä; tosiasia, joka erottuu markkinoilla, sillä katumaasturien menestyksen myötä on outoa, että kompakti on voittaja tämän sijoituksen.

Renault Megane

Hän Renault Megane Se on toisella sijalla Espanjan vuoden 2022 myydyimpien käytettyjen autojen rankingissa. Se on onnistunut rekisteröimään yli 66 317 yksikköä. Timanttimerkki on juuri tuonut markkinoille täysin sähköisen version, joka tulee mullistamaan segmentin.

renault megane myydyin käytetty auto

Ibiza istuin

Hän Ibiza istuin sulkee Espanjan myydyimpien käytettyjen autojen listan vuonna 2022 60 819 yksiköllä. Martorell-brändin lippulaiva ei jätä ketään välinpitämättömäksi, ja kuten Golfin kohdalla, sen hyvät tiedot ovat silmiinpistäviä.

seat ibiza myydyin käytetty auto

Ford Focus

Neljäs sijoitus on Ford Focus; myyttinen malli, joka ei halua poiketa Espanjan vuoden 2022 myydyimpien käytettyjen autojen valikoimasta. Focus on onnistunut rekisteröimään 49 124 yksikköä.

ford focus käytetyin myydyin

Seat Leon

Hän Seat Leon Se ei voinut puuttua Espanjan myydyimpien käytettyjen autojen valikoimasta 48 976 kappaleella.

1678460172 517 Mitka ovat myydyimmat kaytetyt autot Espanjassa vuonna 2022

Totuus on, että vaikka näistä käytetyistä autoista on tullut myydyimmät, monet mallit ovat herättäneet kiinnostusta käyttäjissä. Puhumme yhtä tärkeistä malleista kuin BMW 3-sarja, Audi A3 tai Mercedes-Benz C-sarja.

Minkä mallin valitsetkin, se on saatavilla Clicarsilta.

Oliko tästä viestistä apua?