Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Autoalan historia on täynnä onnistumisia ja rajuja epäonnistumisia. Kaikki merkit haluavat malleistaan ​​todellista myyntimenestystä, mutta numerot ovat mitä ne ovat, eivätkä ne kaikki voi loistaa. Lista fiaskoista, joiden mukaan valmistajat ovat niin kuuluisia, että he eivät halua edes muistaa niitä itse. Jos pyydämme sinulta a Ranskalainen valmistaja, joka sotki ison Ehkä tulee mieleen nimi ja malli: the Renault Avantime.

Renault Avantime oli eräänlainen tila-auto, jossa oli kolme ovea ja coupé-tyyppinen kori.. Toisen sukupolven Méganen estetiikka painoi sen suunnittelussa raskaasti, mutta suurimman häiriö ei ottanut asiakkaita vastaan. No sitten, Huhut osoittavat, että rombin talo olisi halukas elvyttämään hänet. Ja syy lienee siinä, kuinka se artikuloi alueensa yläosan. Viimeisin esimerkki on Espace-tyyppisessä maastoautossa.

Jos Renault Avantime herää henkiin, se tarkoittaa jo vahvistetun Austral Coupen «uudelleennimeämistä»…

Renault Avantime

Kuten hyvin tiedät, Renault on poistanut luettelostaan ​​mallit, kuten Talisman tai Scénic. on myös antanut a käännä Espacen olemukseen, jolloin se muuttuu katumaasturiksi sijaitsemaan Australin yläpuolella. Itse asiassa se ei ole muuta kuin Austral, jonka akseliväliä on venytetty ja jossa on seitsemän istuinta. No, Renault-suunnitelma toteutuisi, koska Australista saapuva coupe-versio voisi käyttää nimeä Avantime.

kuten voit kuvitella, toistaiseksi Renault ei ole vahvistanut, että näin tapahtuu. Siitä huolimatta on tullut esille sarja vakoilukuvia, joissa näkyy, että he testaavat jo Austral Coupén tekniikkaa. Sieltä huhut on saatu toimimaan, vaikkakin vivahtein. Jos katsot Cochespiasin kollegojemme julkaisemia kuvia, se näkyy tällä mallilla on hieman erilainen muotoilu kuin Australissa.