Saltar al contenido

Nämä ovat sakkoja sävytettyjen ikkunoiden käyttämisestä tai huonossa kunnossa Nämä ovat sakkoja sävytettyjen ikkunoiden käyttämisestä tai huonossa kunnossa

5 de octubre de 2021
Nama ovat sakkoja savytettyjen ikkunoiden kayttamisesta tai huonossa kunnossa Nama

Nämä ovat sakkoja ikkunoiden käyttämisestä sävytettyinä tai huonossa kunnossa

Kun puhumme sakoista, me kaikki saamme hanhia, eikä kukaan halua joutua maksamaan minkäänlaista seuraamusta missään olosuhteissa. Lisäksi niiden ympärille on luotu monia huijauksia, jotka aiheuttavat paljon enemmän jännitystä johtimien välillä.

Clicars haluaa sinun tietävän, mikä on todellisuus, jonka voit kohdata tapauksesta riippuen, ja siksi tässä artikkelissa aiomme selittää, mitkä sakot ovat, jos kuljetat tummennetut ikkunat tai huonossa kunnossa.

Mene eteenpäin, olet pysäköinyt täydelliseen paikkaan! Ota huomioon ja vältä rangaistuksia.

Laki sanoo …

Klo Yleisen liikennesäännön 19 artikla Se määrittää, mitkä ovat optimaaliset olosuhteet, joissa auton ikkunoiden on oltava, jotta se voi kiertää ja ajaa turvallisesti. Ja se menee näin:

«Ajoneuvon lasipinnan on sallittava, Joka tapauksessa, kuljettajan selkeä näkyvyys koko tiellä, jonka läpi se kiertää, ilman levyjen tai liimojen häiriöitä.

Se saa kiertää liimalevyjen tai aurinkoverhojen kanssa takaikkunoissa vain, jos ajoneuvossa on kaksi ulkopuolista taustapeiliä, jotka täyttävät tarvittavat tekniset tiedot …

On kielletty, Joka tapauksessa, hyväksymättömän sävytetyn tai värillisen lasin sijoittaminen.

Tämän määräyksen sääntöjen rikkomisesta määrätään seuraamus liikenne-, moottoriajoneuvo- ja liikenneturvallisuuslain 67 artiklan 2 kohdan säännösten mukaisesti. «

Siksi kuljettajan on varmistettava, että hänen ajoneuvonsa etuikkuna on moitteettomassa kunnossa ja välttää rikkoutumisen tai lian, joka voi estää näköä, sekä tummennetut ikkunat tai polarisoituja, joita ei ole hyväksytty.

Seuraamustyypit, koska auton ikkunoista ei näy

Ensinnäkin sinun on tiedettävä, että tämän säännön rikkominen ei johda korttipisteiden menetykseenmutta kyllä ​​meille määrätyn seuraamuksen taloudelliselle maksulle, jopa 200 euroa ja tapauksen vakavuudesta riippuen ajoneuvon pysäyttämiseen asti.

Tätä varten agentit ottavat huomioon seuraavat näkökohdat:

  • Jos ajoneuvo ajaa tuulilasinpyyhkimellä tai muulla lasilla, rikki. Ja sen vuoksi oikean näkyvyyden tie.
  • Jos ikkunoissa tai tuulilasinpyyhkimissä on kalvoja, tarroja, verhoja… Se vaikeuttaa näkemystä.
  • Että ITV -tarra on sijoitettu oikein vakiintuneena eikä häiritse kuljettajan oikeaa näkökenttää.
  • Jos jokin elementti on sisällytetty tuulilasinpyyhkimeen, kuten matkapuhelimen tuki, mikä vaikeuttaa tietä, jolla matkustat.
  • Käyttö sävytettyjä ikkunoita ei ole hyväksytty.
  • Jos ajoneuvo ajaa liian likaisilla tai lumen kuormittamilla tuulilasinpyyhkimillä, häiriten siten tien visualisointia.

Mutta se ei ole kaikki, koska lisäksi Meitä voidaan myös rangaista jopa 80 euron maksulla, jos pyyhkijänsulat eivät toimi kunnolla tai ovat kuluneet. Näin ollen katsotaan, että ne eivät täytä kuljettajan hyvän näkyvyyden edistämiseksi tarvittavia toimintoja etenkin sateisina päivinä tai mahdollisina lumisateina.

Se saattaa kiinnostaa sinua:

  • Näkymättömät tutkat. Mitä ne ovat ja miten ne toimivat
  • Parhaat käytetyt autot parhaaseen hintaan
  • Voinko saada sakon, koska en ole käyttänyt ITV -tarraa?

Oliko tästä viestistä apua?