Kun ensimmäiset modernit sähköajoneuvot näkivät valon, monet hylkäsivät ne. Ne, jotka tekivät niin kiihkeimmin, olivat superautojen kehittämiseen ja myyntiin omistetut merkit. Yksi niistä eniten kieltäytyneistä yrityksistä oli Lamborghini. Kyllä, Sant’Agata Bolognesen talo (vaikkakin Volksagen-ryhmän suojaviitan alla) sanoi, että heidän urheiluautojensa lämpömoottoreilla oli vielä pitkä käyttöikä jäljellä.

Kuitenkin yhä rajoittavampi CO2-päästömääräykset He ovat saaneet hänet takaisin alas. Hänelle ja koko toimialalle, koska käytännössä kaikki valmistajat katsovat, miten he voivat sähköistää alueitaan rikkomatta pankkia matkan varrella. Toimi tietona Lamborghinin panostuksesta, jonka se aikoo kohdentaa tähän tehtävään: 1 500 miljoonaa euroa. Niiden avulla he siirtyvät ladattaviin ja sähköisiin hybrideihin…

Lamborghini haluaa esitellä neljä uutta ajoneuvoa vuoden 2022 aikana…

Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae Roadster

Ja ihmettelet mitä uutta tässä tarinassa on? No, fakta, joka viittaisi siihen Lamborghini irtisanoo lämpömoottorinsa tänä vuonna. Eri lähteiden, mukaan lukien Automotive News, mukaan merkin huippujohtaja olisi antanut jonkin verran lausunnot, jotka vahvistaisivat, että sen uusin lämpömalli saavuttaisi alueen vuonna 2022. Lisäksi hän on jälleen kerran muistuttanut lähitulevaisuuden suunnitelmistaan.

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, ovat valmiita esittelemään neljä uutta mallia tänä vuonna. Nämä olisivat keihäänkärki sen valikoiman sähköistämiselle ensi vuodelle 2023, jolloin sen ensimmäinen ladattava hybridi saapuu maailmaan. Vähän myöhemmin, Vuoteen 2025 katsottuna sen ensimmäisen puhtaasti sähköisen mallin pitäisi saapua. Ja tämä herättää eniten epäilyksiä, koska he työskentelevät edelleen muotoillakseen lopullisen mallin, jota se käyttää.

Jos katsomme Stephan Winkelmannin sanatLamborghinin toimitusjohtaja viittaa vuoteen 2022

«Se on viimeinen kerta, kun tarjoamme vain polttomoottoreita»

Toistaiseksi emme tiedä, mitkä mallit ovat osa uusinta lämpökvartettia. Huhut sanovat, että Aventadorin korvaaminen voisi olla yksi ja viittaa myös siihen Aventador Ultimate Kuten uusin malli nähdäksesi valon V12-lohkolla allekirjoituksesta. Tarvitsemme hieman kärsivällisyyttä tietääksemme, mitkä ovat seuraavat vaiheet. Oli miten oli, tulevaisuus on sähköinen ja Lamborghini haluaa jatkaa referenssinä.

Lähde – Automotive News