Saltar al contenido

Nissan Ariya, tämä on uusi sähköinen SUV, jonka tavoitteena on mullistaa markkinat

3 de junio de 2022

The Nissan Ariya on nyt saatavilla Espanjassa ja voit varata nyt. Aluksi se on saatavana vain kehittyä viimeistely joka on sidottu 87 kWh akkuun. Totuus on, että tuotemerkki pyrkii siihen, että Nissan Ariyasta tulee nissan qashqai sähköistä.

Nissan Qashqai onnistui kääntämään markkinat ylösalaisin tulollaan, ja nyt brändi haluaa uuden Ariyansa tekevän sen uudelleen. Nissan Ariyalla tulee olemaan erittäin monimutkaisia ​​asioita segmentissä, ja se kilpailee niin vahvoilla malleilla kuin Kia ja NiroRenault Mégane E-Tech Electric, Skoda Enyaq iV, Kia EV6, hyundai ioniq 5 ja jopa Volkswagen ID.4.

Vaikka Ariya on jo varattavissa, ensimmäiset yksiköt saapuvat omistajalleen syksyllä. Tällä hetkellä vain Ariya Evolve ja Evolve e-4ORCE 4×4. 87 kWh akku tarjoaa valikoiman 520 kilometriä yhdellä latauksella ja tarjoaa 242 hv:n tai 306 hv:n tehon, jos valitset e-4ORCE-version.

Nissanin ensimmäinen sähköinen maastoauto, jonka voi vastaanottaa pikalataukset 130 kW asti, mikä tarkoittaa 300 kilometrin palautumista vain 30 minuutissa. uskomaton 100 % sähköinen kokemus.”

Kaikki mitä sinun tulee tietää Nissan Ariyasta

The nissan ariya Sen pituus on 4,59 metriä, leveys 1,85 metriä, korkeus 1,66 metriä, akseliväli 2,77 metriä ja tavaratilan tilavuus 466 litraa, jota voidaan lisätä, jos istuimet käännetään alas.

Sen teknologisen arsenaalin ja laitteiden joukossa on järjestelmä ProPilot-ajoavustin navigointijärjestelmään yhdistetty tuotemerkki, 10-tuumainen Head-Up-näyttö, lämpöpumppu, Full-LED-valaistus, 19-tuumainen kevytmetallivanteet, Tamashi-verhoilu ja käytännöllinen panoraamakatto mm.

Leon Dorssers, Nissanin alueellinen markkinointi- ja myyntijohtaja, halusi huomauttaa, että «täyssähköinen SUV-coupémme sisältää kaiken, mitä olemme oppineet sähköisestä liikkuvuudesta, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme uskomattoman 100 % sähköisen kokemuksen».

Nissan Qashqain sähkökorvikkeen saapuminen vie aikaa, joten suosittelemme, että valitset seuraavan Käytetty Nissan Qashqai saatavilla olevien lukuisten vaihtoehtojen joukossa napsautuksia. Voitko valita vain yhden?

Oliko tästä viestistä apua?