Saltar al contenido

Onko hyvä pestä auto autopesussa? Onko hyvä pestä auto autopesussa?

4 de octubre de 2021
Onko hyva pesta auto autopesussa Onko hyva pesta auto autopesussa

Onko hyvä pestä auto autopesussa?

Varmasti kuten me, olet kuullut sen pese auto autopesussa rullilla se on huono ja vahingoittaa auton maalia, mutta … tämä Se ei ole täysin totta, joten kerromme sinulle, mitä todella tapahtuu autollesi autopesussa ja miten varmista, että autosi on puhdas ja kiiltävä vaarantamatta kehosi.

Miten autopesu pesee auton?

Monet huoltoasemat tarjoavat tätä palvelua autollemme, se on suuri rakenne, jonka automme kulkee, kun rullat, painevesi ja saippua ovat vastuussa auton puhdistamisesta.

Se näyttää yksinkertaiselta, mutta totuus on, että olet autopesukoneista on tulossa moderneja ja turvallisia autoissamme niissä on kehittyneempää tekniikkaa, joka tekee autoista puhtaampia ja paremmin hoidettuja.

Ajatus siitä, että ne ovat haitallisia autolle, tulee huonoa kohtelua, jota nämä autopesukoneet joskus saavat, mikä tekee eivät ole parhaassa kunnossa toimiakseen. Kun näiden laitteiden huolto laiminlyödään, ne voivat vetää likaa, jotka naarmuttavat autoamme telojen vaikutuksesta. Rullien on oltava hyvässä kunnossa, koska muuten ne voivat vahingoittaa ajoneuvoa. Lopuksi on tärkeää mainita, että nämä autopesukoneilla on taipumus pilata ajovalot nykyaikaisimmista autoista, koska ne poistavat pinnoitteen, joka tekee niistä kellertäviä tai läpinäkymättömiä.

Lyhyesti sanottuna niin kauan kuin luotamme häneen hyvässä kunnossa autopesutunneli, ei pitäisi olla mitään ongelmaa, miksi emme pese autoa siellä ja tee siitä täydellinen, kunhan emme käytä tämän tyyppistä pesua väärin ajovalojen pitämiseksi hyvässä kunnossa.

Mitä muita vaihtoehtoja on olemassa?

Emme halua hukata tilaisuutta kertoa teille muille vaihtoehtoja, jotka jättävät autosi kiiltäväksi osua tielle. Joten aiomme analysoida muita pesuliikkeitä auton puhdistamiseksi.

Painepesu

The painepesu on yksi halvempia tapoja pestä auto ja sen yläpuolella on yksi niistä paras tulos antaa. Jos teemme sen oikein, auto on kirkas kuin ensimmäinen päivä. Meillä on oltava Varo jos autossamme on naarmuja tai vaurioita, koska painevesi voi nostaa maalauksen alueen.

Painepesulla voimme saavuttaa erittäin hankalat alueet autostamme, kuten renkaista ja rungosta. Paikat, joihin teloilla varustettu autopesu ei pääse niin tarkasti.

Tämäntyyppistä painepesua täydennetään usein harjalla kovimpien tahrojen poistamiseksi kehosta. Meidän on oltava hyvin varovaisia ​​näiden harjojen kanssa, koska sama asia tapahtuu autopesurirullien kanssa, jos ne eivät ole hyvässä kunnossa tai painamme niitä liian voimakkaasti, se voi vahingoittaa auton koria.

Käsinpesu

Täydellisin pesu kaikista ja myös kallein, vaikka voimme aina pestä auton käsin. Se on ihanteellinen tapa nauttia autosta ja arvostaa kaikkia pieniä yksityiskohtia.

Käsinpesun avulla auto on täydellinen, meidän on vain käytettävä oikeita tuotteita ja oltava kärsivällisiä. Voimme huolehtia kaikista auton yksityiskohdista ja varmistaa, että kori on yhtä kiiltävä kuin ensimmäinen päivä.

Käsien pesussa on myös ekologinen pesu. Tapa tehdä autostamme kiiltävä ilman vettä vain ekologisilla ja biohajoavilla tuotteilla. Tämä on tietysti kallein vaihtoehto auton puhdistamiseen.

Tunneli ilman rullia

Se on autopesu, jossa ei käytetä teloja, vaan tunneli tai kaari paineistetuilla vesisuihkuilla, jotka puhdistavat automme silmänräpäyksessä. Vaikka onkin totta, että se on nopea ja suhteellisen halpa tapa, se ei ole paras mahdollinen tai jolla saavutamme parhaat tulokset.

Mistä löytää kiiltävän auton?

Ensimmäisen päivän kaltaisen puhtaan auton löytämiseksi on parasta pestä ammattitaitoinen pesu käyttämällä asianmukaisia ​​tuotteita ajoneuvomme hoitoon. Clicars toimittaa kaikki kiiltävät automme, aivan kuten ensimmäinen päivä, huolehtien jokaisesta viimeisestä yksityiskohdasta, jotta voimme tuoda Clicars -kokemuksen hyvään käsiin.

Joten nyt tiedät, jos haluat kokea, mitä # ClicarsLovers … Älä unohda vierailla!

Oliko tästä viestistä apua?