Saltar al contenido

Opas matkailuautossa matkustamiseen

29 de agosto de 2022
peugeot rifter alargado scaled

Oletko tulossa matkailuautojen tai matkailuautojen maailmaan? Tänään kerromme sinulle tässä Clicars-viestissä parhaat vinkkejä näillä ajoneuvoilla matkustamiseen. Vaihtoehto vapaa-ajalle ja liikenteelle, jolla on yhä enemmän seuraajia.

Jos etsit pakettiautoa, jätämme sinulle vaihtoehtoja, joita voit ostaa käytettynä ja käytettynä verkkojälleenmyyjältämme.

Uusimme mallejamme jatkuvasti!

Parhaat pakettiautot retkeilyyn

Hitaasti, asuntoautot ovat valloittaneet maata matkailuautojen tai asuntovaunujen perävaunujen yli. Ennen kaikkea siksi, että ne ovat edullisempia vaihtoehtoja.

Jos haluat lisätietoja, lue tämä toinen artikkeli blogistamme:

Vuokraa tai osta matkailuauto?

Monet yritykset tarjoavat pakettiautoja vuokralle, joten ensimmäinen kontakti matkailuautojen maailmaan voi olla vuokrata tilapäinen.

On parasta aloittaa viikonloppumatkalla. Myöhemmin teemme pidemmän ja lopuksi arvioimme, mitä haluamme: jatkammeko vuokrausta silloin tällöin vai ostammeko pakettiauton, joka voi tulla valmiiksi valmiiksi tai että voimme leiriytyä itse.

Nukkutko leirintäalueilla vai niiden ulkopuolella?

Tämä on toinen asuntoautossa matkustamisen suurista kysymyksistä: ensinnäkin, tutkia, mitkä olosuhteet ovat alueella, jonne olet menossa leirille. Espanjassa on melko vähän rajoituksia tässä suhteessa, mutta siellä on sovelluksia, jotka auttavat sinua matkallasi.

Esimerkiksi talvella, jos matkustat pakettiautolla, jossa ei ole kovin hyvä valmistelu, on parasta mennä leirintäalueelle, jotta voit käydä kuumassa suihkussa. Pitkällä matkalla on aina suositeltavaa viettää yö leirintäalueella, lastata vettä tai purkaa harmaata vettä (ulostetta).

Kuinka pysäköidä tai ajaa matkailuautoa?

Matkailuauton kanssa matkustaessa on tärkeää osata ajaa ja pysäköidä. Vaikka useimmat eivät vaadi ylimääräistä ajokorttia, se vaatii jonkin verran sopeutumista ja taitoa ajaa suuremmalla ajoneuvolla kuin mitä tavallisesti käytämme.

Pysäköi matkailuauto aina peruuttamalla. Se on turvallisin tila ja antaa sinulle enemmän yksityisyyttä. Jätä tilaa muille kollegoille, jotka matkustavat muiden pakettiautojen kanssa. Vaikka yleensä löydät jo rajattuja alueita.

pakettiautot retkeilyyn

Kuinka mennä vessaan

Asuntoautolla vessassa käyminen vaatii päätä. Joillakin retkeilijöillä on pieni säiliö, ja jos matkustat pitkään, se haisee ja sinun on puhdistettava se. Yritä käyttää huoltoasemia tai wc-tiloja paitsi hätätilanteissa.

ajaa helposti

Matkailuautolla ajaminen tarkoittaa sen tekemistä hitaasti. Seikkailu tarkoittaa matkasta nauttimista. Kunnioita taukoja. Vaikka lentäjä pitää ajamisesta, on aina hyvä, että kuljettajia on vähintään kaksi, jotta he voivat vuorotella ja toinen levätä.

12 voltin jääkaappi ja patja

Muista se Matkailuautossa matkustamisen tavoitteena on tehdä se useilla mukavuuksilla, jotka tekevät matkasta mukavan. 12 voltin jääkaapin hankkiminen on avainasemassa, ja jotkut toimivat eri energialähteiden kanssa.

Mutta ennen kaikkea, osta hyvä patjamikä todella merkitsee laatuharppausta hyvän matkailuauton ja ei niin tyydyttävän kokemuksen välillä.

Oliko tästä viestistä apua?