Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Joo Dacian elintärkeä matka Länsi-Euroopassa alkoi Loganista, Duster oli hänen vihkimyksensä. Ja vaikka sen menestyksestä oli monia epäilyksiä, romanialaisen talon C-maastoautosta on tullut todellinen bestseller kaikkialla maailmassa. Todiste on se näissä kahdessa iteraatiossa Dacia Dusteria on myyty jo yli 2 miljoonaa. Itse asiassa viime vuonna 2022 talo toimitti kaikkiaan 197 100 yksikköä ympäri maailmaa.

Ei kuitenkaan ole yllättävää, että Renault-konserni haluaa laittaa kaiken lihan grilliin seuraavan Dusterin kanssa. Muutama päivä sitten huomasimme sen Dacia oli päättänyt siirtää malliensa tuotannon uudelleen tehtaidensa välillä. Tämä päätös ei ole sattumaa, sillä he haluavat kevyellä tavalla nousta markkinoilla, jotta niitä ei pidetä halpatalona. Ja nyt tulee tämä pari mallia uudesta Dacia Dusterista, jotka osoittavat, kuinka se voisi olla. Silmä…

Dacia Dusterin uusi sukupolvi perustaa estetiikkansa vanhemman veljensä Bigsterin…

Kolesan Dacia Duster takapuolen renderöinti

Kuten normaalia, Dacian insinöörit testaavat tekniikkaa, joka antaa uudelle Dusterille eloa. Näin saimme tietää sarjasta vakoojavalokuvia, joissa näimme romanialaisen maastoauton suorittamassa validointitestejä. Näissä runko oli täynnä naamiointia sen suunnittelun yksityiskohtien piilottamiseksi ja niin kukaan ei voinut «pilata» yllätystä. Kolesa-tiimi on kuitenkin asentanut ja muotoillut nämä renderöinnit.

Heissä Me pystymme näkemäänja näyttää siltä, ​​että suurella menestyksellä, Millainen on uuden Dusterin lopullinen muotoilu?. Ensinnäkin meidän on keskityttävä kunnostettuun etuosaan, jossa on pidempi Jogger-tyylinen optiikka. Lopullinen muotoilu ei ole niin uskollinen, mutta kaikki viittaa siihen sisäkuvio on nuoli kuten nykyinen Sandero. Säleikkökuvio on myös uusi: suuri Dacia-logo keskellä ja kromiosat sivuilla.