Saltar al contenido

Dacia Jogger Hybrid, perheenjäsen lisää sähköistystä

22 de marzo de 2023

Hybridisaatio on saavuttanut Dacian ja erityisesti uuden Dacia Jogger hybridi. Tässä perheessä, johon mahtuu viisi tai seitsemän matkustajaa, on jo hybridimekaniikka, joka tarjoaa ei enempää eikä vähempää kuin 140 CV:n tehoa.

On huomattava, että siinä on sama voimansiirto kuin Renault Cliossa. Tämä uusi yksikkö yhdistää 110 CV 1.0 TCe -dieselin ja 100 CV ECO-G -bipolttoaineen nestekaasulla. Ensimmäiset yksiköt tulevat markkinoille tämän vuoden keväällä. Jos et halua odottaa muutamaa kuukautta, voit tietää käytetty dacia saatavilla napsautuksia joka voi olla ovellasi alle 24 tunnissa.

Dacia Jogger Hybridin voimansiirto koostuu kolmesta moottorista; kaksi sähkö- ja yksi 1,6 litran ja 91 CV:n lämpömoottori, joiden yhdistetty teho on 140 CV. Tämä järjestelmä on yhdistetty ensimmäistä kertaa Daciassa automaattivaihteistoon.

Kaikki mitä sinun tulee tietää Dacia Jogger Hybridistä

Uuden Dacia hybridin kulutus on 4,8 litraa / 100 kilometriä ja se on varustettu akulla 1,2 kW, on hyödyllinen 0,85 kWh. Tämä akku sijaitsee varapyörän syvennyksessä, joten tavaratilan tilavuus ei pienene verrattuna polttomoottorilla varustettuun Dacia Joggeriin; 707 litraa viidelle istuimelle ja 565 litralle seitsemälle istuimelle.

Tällä hetkellä lopullista hintaa, jolla se saapuu jälleenmyyjille, ei tiedetä, mutta kaikki näyttää viittaavan siihen, että se on noin 24 000 euroa. Hinta, joka tekee siitä todellisen hybridivaihtoehdon seitsemälle matkustajalle. Voit kuitenkin aina nähdä käytetyt hybridivaihtoehdot Saatavilla napsautuksissa.

Sen kilpailijoita ovat perhemallit, kuten Suzuki Swace tai Toyota Corolla Touring Sports. Nämä kaksi mallia erottuvat varustelutasollaan ja hieman täydellisemmällä ja tyylikkäämmällä viimeistelyllään.

Oliko tästä viestistä apua?