Saltar al contenido

Plan Moves III: kuinka saada tukea sähköautojen hankintaan

1 de octubre de 2021
Plan Moves III kuinka saada tukea sahkoautojen hankintaan

Jos haluat ostaa sähkö- tai pistokehybridiauton, hallitus on juuri lanseerannut Suunnittele liikkeet III jolla se antaa tukea tämän tyyppisille ajoneuvoille. Auton tuet ovat jopa 7000 euroa, kun taas etsit sähköautoa, saat jopa 9 000 euroa ostoksen suorittamiseen. Suuri apu auton päivittämisessä!

Voit hakea näitä apurahoja riippumatta yksityisenä itsenäisenä ammatinharjoittajana Niin kauan kuin täytät uuden auton ostamisvaatimuksen, joka on päivätty 9. huhtikuuta 2021, jolloin ohjelma virallisesti aktivoitiin, ja että sen hinta ei ylitä 45 000 euroa ilman arvonlisäveroa, mikä ei sisällä kaikkein korkealaatuisimpia malleja.

Millaisia ​​autoja voit ostaa Moves III: n avulla?

Kuten olemme jo kommentoineet, Suunnittele liikkeet III keskittyy polttomoottoriautojen vaihtoon sähköautot tai plug-in-hybridit, toisin sanoen verkkoon liitetyillä akuilla varustetut hybridit. Siksi perinteiset tai itsestään latautuvat hybridiautot, kuten Toyota Corolla tai Toyota C-HR, Espanjan markkinoiden kaksi eniten myytyä hybridiautoa, eivät kuulu näihin apuvälineisiin.

Kyllä, ne sisältyvät edunsaajaluetteloon: puhtaat sähköautot, jotka liikkuvat vain paristojen energian ansiosta ilman muita lisäpanoksia. Tämä koskee Peugeot e-208, Renault Zoe tai BMW i3, joita voit ostaa verkossa Clicarsista. Toinen suuri luokka, joka saa tukea, on plug-in-hybridiautot, joissa yhdistetään polttomoottori ja sähköverkosta ladattava akku, kuten Peugeot 508 Hybrid, Audi A3 Sportback e-tron tai Mini Countryman Cooper SE ALL4, jonka löydät myös verkkokauppamme kautta.

Muut autot luokkiin kuuluvat Suunnittele liikkeet III ne ovat polttokennoautoja, toisin sanoen vetyä käyttäviä ajoneuvoja; ja laajennetulla itsenäisyydellä toimivat sähköautot, jotka ovat pohjimmiltaan puhtaita sähköautoja, joissa on pieni apu polttomoottorina, lisäaineena, joka ei kykene ajamaan autoa yksinään, koska sen tehtävänä on tuottaa energiaa, jolla Power akun ollessa vähissä.

Millaisia ​​autoja EI sisälly Moves III -suunnitelmaan?

Bensiini- ja dieselkäyttöiset autot eivät myöskään kuulu näihin apuvälineisiin, mutta myös ne, jotka kuluttavat paineistettua maakaasua (CNG) tai nestekaasua (LPG). Tuettujen autojen hintarajan osalta hallitus on asettanut 45 000 euron rajan sähkö-, pistokehybridi- tai laajennetulle itsenäisyydelle tai 53 000 euroa, jos autossa on 8 tai 9 paikkaa. Vety- tai polttokennoautojen tapauksessa ei ole rajaa, koska yksikään niistä, jotka muodostavat tämän tyyppisen käyttövoiman rajoitetun tarjonnan, ei maksa ilmoitettua rajaa alle.

Pitääkö minun luovuttaa vanha auto saadakseni apua?

Ei tarvitse luovuttaa vanhaa autoa saadakseen tukea ja Suunnittele liikkeet III, mutta jos romutat vanhan autosi saat suuremman avustuksen. Tietenkin sen on oltava vähintään seitsemän vuotta vanha. Ajoneuvotyypeittäin enimmäismäärä, jonka henkilö voi saada sähköautosta, on 7000 euroa, jos hän toimittaa vanhan ajoneuvonsa, kun taas jos emme toimita sitä, saamme enintään 4500 euroa.

Plug-in-hybridien osalta tuki on enintään 5 000 euroa, jos valitulla autolla on enintään 90 kilometrin sähkömatka ja vanha ajoneuvo toimitetaan. Jos tämä vaatimus ei täyty, tuki on 2 500 euroa, kun taas plug-in-hybridillä on yli 90 kilometriä sähköistä itsenäisyyttä, tuki olisi 7 000 euroa, kuten puhtaan sähkölaitteen tapauksessa. Jos ostat sähköauton, kuten Citroën Berlingo Electricin tai Renault Kangoo ZE: n, tuen määrä on 7 000 euroa tai 9 000 euroa, jos toimitamme vanhan ajoneuvon romuksi.

Tuki Moves III -suunnitelmasta latauspisteiden asentamiseen

The Suunnittele liikkeet III ylläpitää puhelinlinjaa sähköautojen latauspisteiden asentamiseen, joiden kanssa hallitus haluaa, että Espanjan teillä olisi yli 250 000 päästöttömää ajoneuvoa vuoteen 2023 mennessä. Osana tätä suunnitelmaa sen tavoitteena on saavuttaa 100 000 sähköisen latauspisteen infrastruktuuriverkko, joka on avain sähköisen liikkuvuuden laajentamiseen. Loistava tilaisuus saada latauspisteemme hyvään hintaan!

Mistä Plan Moves III: n apua haetaan?

Ne, jotka ovat vastuussa avun pyytämisestä Suunnittele liikkeet III jälleenmyyjät itse ostavat uusia sähköautoja. Tietenkin ostolaskussa vähennetään vain ne 1000 euroa, jotka jälleenmyyjän on maksettava tässä prosessissa, ja sitten ostajan on odotettava vastaavaa apua. Kuten Moves II -suunnitelmassa, myös itsehallintoalueet vastaavat varojen hallinnasta.

Osta sähköinen tai ladattava hybridiauto Clicarsilta

Kaikki nämä kuvatut apuvälineet ovat uusien sähköautojen ja plug-in-hybridien ostamiseen, mutta Napsautukset se on myös ihanteellinen paikka ostaa sähkö- tai pistokehybridiautomme. Koska meillä on tarjous. Lisäksi vastustamattomalla hinnalla. 😉

Oliko tästä viestistä apua?