The Dakar 2022 Se päättyi muutama minuutti sitten tässä Saudi-Arabiassa pelatussa versiossa. Moottorimaailman kovimman kilpailun autojen voitto on palannut Nasser Al-Attiyahsaavuttaen siten neljännen Dakarinsa. Qatari on dominoinut tätä versiota Toyota GR DKR Hiluxillaan ja todistanut tänään viimeisessä vaiheessa suuren dominanssin kilpailijoihinsa nähden.

Edellisillä vaiheilla kertyneen valtavan edun ansiosta Nasser pystyi ottamaan viimeisen erikoisen erittäin rauhallisesti ja johti lähintä kilpailijaansa yli 27 minuutilla. Sebastian loeb. Kolmas sija on ollut Yazeed Al-Rajhilla.

Tämä on Nasser Al-Attiyahille neljäs voitto Dakarissa ja toinen Toyotalla. Hän on sama kuin Ari Vatasen, jolla on vain edellä Monsieur Dakar, Stéphane Peterhansel 8 voitolla autoissa ja 6 moottoripyörissä.

Löytääksemme espanjalaisen taulukosta meidän on mentävä neljännelle sijalle Daniel Olivera kartturina argentiinalaisen Orlando Terranovan kanssa. Carlos Sainz ja Lucas Cruz ovat sijoittuneet kahdestoista Audillaan yli 3 ja puoli tuntia johtajaa jäljessä.

Laia Sanz on sijoittunut 23. sijalle MINIllään Isidre Esteve ja José María Villalobos ovat sijoittuneet 28. sijalle. Oscar Fuertes ja Diego Vallejo, Astara Teamista, sijoittuivat vuoden 2022 Dakarissa 34. sijalle.

Joan Barreda pyöräilee Dakar 2022

on jo siirtymässä moottoripyörät, Brittiläinen sam sunderland Hän ottaa voiton Gasgas-ohjaimista, vain 3 ja puoli minuuttia Pablo Quintanillan edellä. Matthias Walkner sulkee podiumin. Erittäin ansiokas viides sija Joan Barred, joka on kilpaillut puolessa Dakarista loukkaantuneena kaatumisen jälkeen, joka on alentanut hänen olkapäätään koko kilpailun ajan.

Kuorma-autoissa puolestaan loistava venäläinen verkkotunnus Kamazilla, jotka ovat sijoittuneet yleisluokituksen neljälle ensimmäiselle sijalle. tässä kategoriassa Dmitri Sotnikov Kissa on viety veteen, ja perässä Eduard Nikolaev ja Anton Shibalov tässä Dakarissa 2022, josta kiisteltiin Saudi-Arabiassa.