Saltar al contenido

Rikkoimme Guinnessin maailmanennätyksen! Maailman suurin ihmislentäjä

24 de mayo de 2022

Tänään olemme saavuttaneet haasteemme: päästä Guinnessin ennätyskirjaan muodostaessaan maailman suurimman ihmislentäjän.

Olemme toteuttaneet haasteen tiloissamme Villaverdessa (Madrid) ja se on ollut mahdollista yli 412 työntekijän osallistumisen ansiosta, jotka ovat luoneet uudelleen jättimäisen sinisen ihmisen ohjauspyörän, jonka koko on 196m2 symbolisilla väreillämme.

«Tavoitteenamme oli välittää tiimillemme, että yhdessä voimme saavuttaa kaikki itsellemme asettamamme ennätykset»; «On ollut erittäin jännittävää tavata meidät kaikki täällä tänään, sillä vuoden 2021 aikana moninkertaistimme työntekijöiden määrän 2,5:llä, kunnes saavutimme 600 työntekijää, eikä koko tiimi ollut koskaan kokoontunut siihen asti.» Selittää Alba Manzanero, markkinajohtajamme.

Guinness World Records -järjestön virallinen tuomari Sheila Mella on vastannut tämän alkuperäisen moottorimaailmaan liittyvän ennätyksen saavuttamisen seurannasta ja todentamisesta, jossa brändin väreissä lippiksissä ja t-paidoissa työntekijämme ovat onnistuneet muodostaa auton ohjauspyörän ikonisella Clicars-logolla.

Oliko tästä viestistä apua?