Saltar al contenido

Suuret auton vanteet, esteettisyys tai suorituskyky? Suuret autonvanteet, esteettisyys tai suorituskyky?

4 de octubre de 2021
Suuret auton vanteet esteettisyys tai suorituskyky Suuret autonvanteet esteettisyys tai

Suuret auton vanteet, esteettisyys tai suorituskyky?

Suurin osa kuljettajista pitää päätöksissämme tärkeänä ajoneuvon asianmukaista asentamista. The trendejä ja maut vaihtelevat vuosien varrella, ja jopa jotkut heistä ovat itse valmistajia, jotka merkitsevät ne.

Koko auton renkaat ovat yksi näistä tapauksista, joissa ei ole täysin selvää, onko parempi asentaa ne suuremmiksi vai pienemmiksi. Mitä pidät parempana? Oletko selvillä siitä, mitä yksi tai toinen on tarkoitettu?

Päällä Napsautukset Haluamme esittää sinulle kaikki perustelut, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen, joten lue eteenpäin ja selvitä sen edut ja haitat! Epäilemättä olet pysäköinyt täydelliseen paikkaan!

Tutustu etuihin

Nykyään suuntaus on ajaa renkaiden vanteet joka kerta paljon suurempi käytettävissä olevasta ajoneuvotyypistä riippumatta. Tuotemerkit itse myivät jopa pienikokoisia hyötyajoneuvoja, sedansseja tai katumaastureita, joiden renkaat olivat kooltaan vain aiemmin suunniteltu urheilua varten.

Suuren renkaan ajamisella on useita etuja, jotka on otettava huomioon;

  • TO enemmän kokoa, parempi pito. Mikä olettaa huomattavan lisää turvallisuutta ajon aikana.
  • Isompi, parempi jarrukohteeseen. Kun pinta on suurempi kosketuksissa maan kanssa, jarrutus lisääntyy.
  • Vakauden optimointi. Koska säteen lisääminen pienentää renkaan profiilia.
  • Parantaa pitoa kaarreajossa. Koska kosketus tielle on suurempi, auton on vaikeampi luistella.
  • Estetiikka laskee. Monet kuljettajat, jotka käyttävät suuria ajoneuvonrenkaita, tekevät niin visuaalinen tehoste joka edellyttää sen kokoonpanoa. On kiistatonta, että auto pysyy paljon kauniimpi kuin käytettäessä pienempiä renkaita.

On huonoja puolia

Suuremman vanteen asentamiseksi on ehdottomasti noudatettava renkaiden vastaavuudet. Jos näin ei ole, negatiiviset vaikutukset voidaan moninkertaistaa.

Lisäksi niitä on monia haittoja Mitä on otettava huomioon asennettaessa rengasta ajoneuvoon, jos se on suuri:

  • Kustannusten nousu. Suuret pyörät lisäävät ylläpidon kulutus ja ilmeisesti polttoaine. Kun sen kosketus maahan on suurempi, hankaus kasvaa ja kulutus kasvaa.
  • Lyhennä sen käyttöikää. Toinen sen suurista haitoista on se, että lisääntynyt kitka niiden käyttöikä lyhenee, ja siksi meidän on muutettava ne odotettua aikaisemmin.
  • Vähentynyt ketteryys. Koska painopiste ja paino ovat korkeammat, hitaus kasvaa, mitä epävakauttaa ajoneuvoa. Lisäksi koska renkaan leveys on suurempi, vesiplaneeringin ilmestyminen on paljon helpompaa.
  • Hinta. The halvat auton vanteet ne eivät kuulu niiden joukkoon, jotka muodostavat suuria. Lisäksi Rengas että meidän on käytettävä myös korkeampi ja sen hinta nousee.

Oliko tästä viestistä apua?