Saltar al contenido

Taustapeilit, jotka osoittavat, mitä muut eivät voi

30 de julio de 2021
Taustapeilit jotka osoittavat mita muut eivat voi

Riippumatta siitä, kuinka paljon huomiota kiinnitetään ajamiseen, tiellä on tiettyjä alueita, jotka puhtaasti fyysisistä syistä niitä ei voida hallita. Auton molemmin puolin on Sokeat pisteet jotka eivät ole näkyvissä edes taustapeileihin katsottuna ja jotka voivat aiheuttaa vaaraa ohitusliikkeen tai kaistanvaihdon aikana. Kuitenkin teknologiset edistysaskeleet automaailmasta tulevat tarjoamaan ratkaisuja ja Kia, uuteen Sorentoonsa hän on sisällyttänyt ns.Blind-Spot View Monitor (BVM).

Korealaisen merkin maastoauto on huomattava koko, siksi se luo suurempia kuolleita alueita kuin muissa ajoneuvoissa, ja lisäksi se voi asettaa muita tienkäyttäjiä, kuten pyöräilijöitä tai autoilijoita, suurempiin ongelmiin, jos he eivät ole tietoisia läsnäolostaan. Siksi tämäntyyppinen tekniikka on suuri apu.

Järjestelmässä on peilikoteloihin integroidut kamerat, teräväpiirto ja laajakulma, joka tarjoaa laajemman kuvan kuin peilit. Kun kuljettaja aktivoi yksi indikaattoreista, osoittaa kaistanvaihdon tai käännöksen, kameran visio heijastetaan vastaa kohdassa kojelauta, joka on täysin digitaalinen ja tarjoaa lisätietoa toimenpiteen suorittamiseen suurempaa turvallisuutta.

Riippuen siitä, kumpi puoli se on, se korvaa nopeus- tai kierroslukumittarin osoittavan kuvan, mutta molemmissa tapauksissa se jatkuu näyttää nopeutta johon ajoneuvo kiertää.

BVM Kia toimii yhdessä digitaalinen mittaristo, nimeltään ‘Valvonta’, jolla on 12,3 tuuman näyttö ja resoluutio 1920 x 720 pikseliä. se on konfiguroitavissa ja tarjoaa navigointitietoja, ponnahdusilmoituksia, äänijärjestelmän tietoja ja paljon muuta.

Se on esimerkki Sorento -tekniikasta, jolla on versioiden mukaan myös avustaja vältä törmäyksiä pysäköintialueella, oheisnäkömonitori ja Bose Performance Series -äänijärjestelmä.

Oliko tästä viestistä apua?