Saltar al contenido

Tee retki Espanjan halki

7 de febrero de 2023
Tee retki Espanjan halki

Tälle vuodelle, matkustaa autolla Espanjassa Se on loistava vaihtoehto viettää lomamme tai pakomatkamme. Oman auton käyttö ja maalaisempi ympäristö ovat ihanteellisia näinä aikoina, jolloin olemme ehkä hieman enemmän huolissamme terveydestämme, meillä on tiukempi budjetti tai yksinkertaisesti tiedämme, että Espanjassa on ainutlaatuisia paikkoja, joissa kannattaa käydä.

Espanja on erityisen kaunis maa tämäntyyppiselle matkailulle, ja nyt on aika hyödyntää se! Joten, Clicarsista kerromme sinulle, mitkä ovat mielestämme parhaita kiinnostavia kohteita suunnitella a reissu tälle kesälle. Oletko tulossa?

etelään

Jos etsimme hyvää säätä, rantoja ja viehättäviä paikkoja, suuntamme on etelään. Pitkien rantakilometrien ansiosta siitä tulee ihanteellinen vaihtoehto kesän viettoon. Lisäksi se yhdistää vuoristoalueita siltä varalta, että haluamme nauttia upeista vuoristomaisemista, erityisesti Granadan alueesta Alpujarra Aalto Sierra de Cazorla Ne ovat täydellisiä erillisalueita meille road trip.

Autollamme vierailla etelärannoilla meillä on uskomattomia kohteita, kuten Cabo de Gata Almeriassa majakoineen, kallioineen ja lähes autioine rantojaan, se on erittäin kuiva alue ja sopii mainiosti a reitti autolla.

Kaikkialla Andalusiassa voimme vierailla joissakin Espanjan kauneimmista kaupungeista, kuten Frigilianaettä sille ominaisten valkoisten talojen ansiosta emme voi vastustaa pysähtymistä reitti. Jotta saisit kaiken irti tämän matkan tarjoamasta hyvästä säästä, ehdotamme luetteloa seitsemästä halvasta urheiluautosta, jotka sopivat ihanteellisesti lyhyisiin mutta intensiivisiin lomiin.

suuntaa itään

Costa Brava, Dorada ja Blanca… jälkimmäinen hyvin lähellä niemimaan keskustaa, mikä tekee siitä houkuttelevan sisämaassa asuville. Tekijä: Gironavoimme löytää upean reitin rannoilla, jotka on valokuvattava, ja se on peräisin Lloret de Marista Tossa de Mariin Voimme löytää upeita näkymiä hyvin pienestä osasta.

Vuonna Valencian yhteisö on reitti täynnä linnoja Vinalopon laakso hienoa, jos haluamme yhdistää omamme matkustaa autolla historialliset erillisalueet, jotka päättyvät rannalle rentoutumiseen.

Jos etsimme jotain kylmempää, lähellä Teruel meillä on yksi Espanjan kauneimmista kaupungeista, se on noin albarracin kaupunki, jossa on punertavia taloja, jossa meidän on pysähdyttävä, jos haluamme, että reittimme Itä-Espanjan läpi on todella täydellinen.

Haluatko tietää, mitkä autot ovat parhaita sellaiselle matkalle? Postauksestamme löydät parhaat autot matkustamiseen, joten voit lähteä tielle eikä mikään estä sinua.

automatka Espanjan halki

Pohjoinen määränpäänä

Niille, jotka pakenevat kuumuutta ja haluavat kylmempiä alueita, joissa on eloisa luonto, Pohjois-Espanjasta tulee täydellinen kohde.

Pohjoisrannikko on täynnä upeita maisemia ja kallioita Via del Cantabrianjota varten matkustamme pitkin rannikkoa alueen tärkeimmät maakunnat, Baskimaa, Cantabria, Asturias ja Galicia. Lisäksi, jos haluamme mennä sisämaahan autollamme, löydämme luonnonmaisemia, jotka eivät petä meitä.

Matkallamme pohjoiseen pääsemme läpi Astorgapienessä kaupungissa Leijona että ne, jotka eivät tunne sitä, voimme ihailla sen modernistisia rakennuksia ja sen piispanpalatsia, jonka on suunnitellut kukaan muu kuin Antonio Gaudín. A pysähtyä reitilläsi joka ei varmasti jätä sinua välinpitämättömäksi.

Toinen vaihtoehto on tehdä Santiagon tie kuten a matkustaa autolla, tapa elää tätä kokemusta, joka saa meidät nauttimaan ja löytämään kaiken, mitä se kätkee. Autossamme tekemisen etuna on, että vältymme ankarilta helteiltä ja meillä on enemmän vapautta kiertää muita kiinnostavia kohteita milloin tahansa. Tällaista matkaa varten meidän on valmisteltava automme hyvin, täällä kerromme kuinka.

Niemimaan länsi ja keskusta

Lähes Madrid löytyy Manzanaresin yläallasjuurella Sierra de Guadarramatämä erillisalue on ihanteellinen reittejä autosi kanssasen keskeisen sijainnin vuoksi meidän on erittäin helppo kulkea sen läpi ja mennä sen kiinnostaviin kohteisiin, kuten La Pedriza tai Mendozan linna. Uteliaisuutena todeta, että ensimmäisessä Espanjassa pidetyssä virallisessa autokilpailussa oli osa näistä teistä reittinä.

Poistuessamme Madridista voimme jatkaa matkaa Kastilia ja Leon, ihanteellinen tiereitillemme. Suosittelemme vierailemaan Segovia ja Avilapaikkoja, joista tulee usein moottorimaailman kohtaamispaikka, eikä turhaan.

1675780868 674 Tee retki Espanjan halki

Kauempana lännessä meillä on Jerten laakso sisään Estremadurajoka, vaikka se on tunnettu kukintakaudestaan, tarjoaa ympäri vuoden upeita maisemia tutkittavana ja koettavana matkailu autossamme.

Nämä ovat olleet tärkeimmät ideamme, jotka auttavat sinua suunnittelemaan lomaasi, jos olet sitä mieltä tehdä maantieretki Espanjan halki. Espanja on tietysti maa täynnä vierailun arvoisia paikkoja ja upeita teitä, mutta kaikkia on mahdotonta mainita. Suosittelemme nousemaan autoosi ja tutkimaan tietä.

Oliko tästä viestistä apua?