Saltar al contenido

Temppuja estämään auton tuulilasi jäätymästä talvella

15 de diciembre de 2022
Temppuja estamaan auton tuulilasi jaatymasta talvella

Talvi on yksi niistä ajoista, jolloin autot kärsivät eniten. Siksi tänään kerromme sinulle kuinka Vältä jäätä tuulilasille ja miten estetään auton lasin jäätyminen.

Jotain, joka on erittäin hyödyllistä, etenkin niille teistä, joilla ei ole autotallitilaa ja joutuvat siksi pysäköimään oman autosi ulkopuolelle käytetty ja käytetty auto. Mutta on tiettyjä huolenaiheita, jotka voivat välttää epämukavuuden.

Temppuja, joilla estetään jään kerääntyminen tuulilasille, estetään auton lasin jäätyminen, varmistavat, että et taistele pakkasen kanssa tai naarmuta autoasi.

Aiomme jakaa vinkit kahteen luokkaan. Toisaalta temppuja autosi lasin jäätymisen estämiseksi, toisaalta vinkkejä jään poistamiseen, jos auton lasi on jo jäätynyt.

Vinkkejä tuulilasin jäätymisen estämiseen

Seuraavaksi kerromme sinulle ennaltaehkäiseviä vinkkejä, joilla vältyt jäältä autosi tuulilasilla.

suoja lasissa

Ensimmäinen temppu, jolla estetään jään kerääntyminen tuulilasille, on suojan käyttö lasin päällä. Näin vältetään kasteen muodostuminen tai lumen kerääntyminen.

On totta, että cYksinkertaisella huovalla tai kartongilla voit ratkaista tämän ongelman, mutta on parempi käyttää erityisiä tuulilasisuojaimia. Ne eivät maksa paljoa ja tekevät työnsä hyvin.

Amazonilla sinulla on useita vaihtoehtoja tuulilasiprojektoreille. On niitä, jotka on tarkoitettu vain etutuulilasiin. Toisissa on lisäsuojukset peileille. Näillä suojilla sinun ei tarvitse raaputtaa jäätä tuulilasilta talvella.

etikkaa jäälle

Kotikeinoilla estetään myös tuulilasin jäätyminen ja auton lasin jäätyminen. Kyse on etikasta.

Tämä on helppo tapa. Sinun tarvitsee vain valmistaa pieni liuos vettä ja etikkaa. Laitat sen spraypurkkiin ja suihkutat tuulilasiin. Sillä on yleensä hyvä vaikutus pakkasta vastaan.

Miksi etikka toimii? Etikka estää lasin jäätymisen, koska sen pH on erittäin hapan. Voit täydentää tätä menetelmää edellisellä lasisuojalla.

peruna tuulilasissa

Toinen perinteinen menetelmä, joka poistaa jään tuulilasista käytetty ja käytetty auto Se on puoliksi leikattu peruna.

Miksi puoliksi leikattu peruna toimii? Se on toinen kemiallinen reaktio, samanlainen kuin etikan reaktio. Tämä suojakerros toimii niin kauan kuin ei ole paljon sadetta tai lunta, mikä poistaa suojakalvon.

Temppuja jään poistamiseen tuulilasilta

Nämä ovat kaikki ehkäisy- ja suojatemppuja, mutta voi käydä niin, että autosi on jo jäässä. Sitten meidän on käytettävä muita menetelmiä jään poistamiseksi.

muovinen kaavin

Muovikaavin on yksi tehokkaimmista tavoista poistaa jäätä autosta. Amazonista löydät monia vaihtoehtoja. Kotitekoinen vaihtoehto on käyttää CD-koteloa tai muuta kovaa muoviesinettä, kuten luottokorttia.

Alkoholia tai suihkeita

Saniteettialkoholi on toinen resurssi, jota voimme käyttää jään poistamiseen auton tuulilasista. Suihkuta vain tuulilasin pintaa ja odota, että se vaikuttaa.

Voit sekoittaa alkoholin veteen ja auttaa itseäsi kaavin tai kaavin poistaakseen osan jäästä. Lisäksi on olemassa erityisiä suihkeita auton lasin sulattamiseen.

vältä jääautoa

Mitä ei pidä käyttää jään raapimiseen

Kuumaa vettä ei pidä käyttää jään poistamiseen jäätyneestä tuulilasista. Äkillinen lämpötilan muutos voi aiheuttaa lasin rikkoutumisen tai halkeamia.

Ei myöskään ole suositeltavaa pakottaa moottoria ja odottaa huurteenpoiston tai lämmityksen alkamista. Se voi auttaa, mutta sen ei pitäisi olla ainoa tapa.

samasta solmusta, älä käytä suolaa jään raapimiseen, sillä se estää vain jäätymisen lisää, olla poistamatta jäätä, joka on jo syntynyt auton lasiin.

Jos haluat lisätietoja jään poistamisesta auton tuulilasista, voit lukea tämän toisen artikkelin blogistamme:

Samoin suosittelemme viestiä, joka voi olla erittäin tärkeä kylminä kuukausina:

Paras auto talveen

Etsitkö uutta autoa kestämään kylmiä lämpötiloja? Tutustu laajaan valikoimaan käytettyjä ja käytettyjä autoja mitä meillä on sinulle Tee se sohvan lämmöstä! Viemme unelmiesi auton kotiin.

Oliko tästä viestistä apua?