Saltar al contenido

Tesla Model X- ja S -toimitukset

23 de marzo de 2023
Tesla Model X ja S toimitukset

The Tesla Model X ja Y toimitus Euroopassa on kestänyt jonkin aikaa, mutta voimme sanoa, että nämä ajoneuvot ovat jo saavuttaneet Euroopan mantereen. Joka tapauksessa on muistettava, että teslan toimitusaika Se eroaa muista autoista, koska sen valmistusprosessi on monimutkaisempi ja tehtaita ei ole niin paljon ympäri maailmaa. Voit kuitenkin olla varma, että jos haluat yhden näistä autoista, se saapuu ennemmin tai myöhemmin.

Tesla Model X:n ja S:n toimitus

Se on jotain, mitä tapahtuu jokaisen vuoden lopussa, eikä Tesla ole ollut brändi, josta on tullut poikkeus. Viime viikkoina se on kuitenkin antanut vauhtia järjestys tesla minkä tahansa ostajan tekemä, jotta mainittu käyttäjä voi hävittää autonsa mahdollisimman pian.

Itse asiassa Austinissa toimiva yritys on yrittänyt päättää vuoden 2022 tyylillä, perustuen 50 %:iin vuoden viimeisten kuukausien toiminnasta. On totta, että on vaikea uskoa, että tämä onnistumisprosentti voidaan saavuttaa lyhyessä ajassa, mutta myyntiluku ei ole ollut paljon odotuksia alempi.

Lisäksi analyytikot uskoivat, että näiden autojen toimitukset olisivat lähes 1,4 miljoonaa, mihin mallien toimituksiin on kiinnitetty erityistä kiirettä. Tesla Model S ja Tesla Malli X Plaid Euroopan mantereelle. Emme saa kuitenkaan unohtaa, että näiden asiakkaiden odotus on ollut pitkä, sillä Tesla päätti lopettaa lippulaiva-autojensa myynnin Vanhalla mantereella.

Itse asiassa, Malli X ja Malli S Ne eivät täytä osan toimituksista vähimmäismäärää, joten toimitusten nopeuttamiseksi on päätetty jättää luettelosta kaksi taloudellisesti arvokkainta mallia. Tässä mielessä Tesla Model 3 ja Tesla Model Y ne muodostavat suurimman osan myynnistä sekä Euroopassa että muualla planeetalla.

Tesla ModelX

Tesla, brändi, joka jatkaa tiensä tiensä autoteollisuudessa

Kaikki tämä saa meidät ajattelemaan, että on normaalia, että amerikkalaiset ovat päättäneet antaa enemmän etusijaa useimpien asiakkaiden ostamille ajoneuvoille, koska he voivat siten parantaa määräään nopeasti. Samalla jatkuu strategia antaa arvoa uusien mallien asteittaiselle tuomiselle ja markkinoille tuomiselle pikkuhiljaa.

On myös huomioitava, että vuosi on sujunut amerikkalaiselle yritykselle paljon odotettua paremmin, vaikka vuoden 2022 neljän ensimmäisen kuukauden aikana on kohdattu erilaisia ​​esteitä, jotka johtuvat erityisesti Kiinan terveyspolitiikasta, joka johtuu Covid-19-pandemiasta. Siksi voimme sanoa, että tämä vuosi 2022 jää historiaan Tesla-yhtiössä.

Itse asiassa tämä on ensimmäinen vuosi, jolloin Tesla on toimittanut yli miljoona autoa huolimatta niistä ongelmista, joita niiden toimittamisessa Euroopassa oli, mikä johtuu tehtaiden tukahduttamisesta ja osien rakentamiseen tarvittavien elementtien puutteesta. jotkin tapaukset. Samoin voimme vakuuttaa, että se on myös vuosi, jolloin Malli S ja Malli X He ovat jälleen kerran olleet läsnä Euroopan kaduilla.

Odotus, joka on sen arvoista

Huolimatta siitä, että alkuperäinen yksikkötoimitus on ollut rajoitettua ja se on suunnattu Saksan ja Alankomaiden markkinoille, yksiköitä saapuu jo nyt suurempia määriä sekä näihin maihin että muihin Euroopan mantereen maihin. Antwerpenin satama Belgiassa ja lähtöisin Baltimoresta.

Samalla tavalla lyhennetään toimitusaikoja näille eurooppalaisille asiakkaille, joiden toimitukset ajoittuvat muutamalle kuukaudelle, mutta ovat olleet useita viikkoja odotettua edellä.

Sisustus Tesla Model X

Mitä Espanjan markkinoille tapahtuu?

Näillä markkinoilla toimitusajat ovat edelleen erittäin tiukat, koska on loogista, että amerikkalainen yritys tarjoaa korkeamman prioriteetin prioriteettimarkkinoille, joilla tilaukset ovat paljon suurempia. Joka tapauksessa, jos pyydämme mallia tänään, voimme saada sen alle 3 kuukaudessa, vaikka Malli S ja malli Yjoilla on suuri autonomia, on määrä saapua myöhemmin.

Lopuksi meidän on korostettava Teslan yleistä hintojen laskua pyrkiessään vapauttamaan autonsa nopeammin. Siten edellä mainitut mallit ovat myydyimpiä yksiköitä halvemmalla kuin versiot Plaidjonka vähimmäiskustannukset ovat 140 000 euroa.

Muista se sisään napsautuksia Voit ostaa Teslasi parhaalla markkinahinnalla ja saada ne seuraavana päivänä.

Oliko tästä viestistä apua?