Toyota jatkaa urheilullisemman puolensa työntämistä, toisinaan Gazoo Racingin todella suorituskykyisillä autoilla ja toisinaan rationaalisilla versioilla, mutta dynaamisella estetiikalla, GR Sport viimeistelee. Jälkimmäinen on mitä he juuri tekivät kanssa Toyota Yaris, joka saa nyt GR Sport -viimeistelyn lisätäkseen sen visuaalisen mausteen, joka niin vakuuttaa monet ostajat.

Tämä uusi jäsen GR Sport -perhe on nyt saatavilla jälleenmyyjiltä, ​​myyntihinnalla 19 950 €. Muistamme, että edellisen sukupolven Yarisilla oli jo identtinen viimeistely, jota markkinoitiin vuoden 2018 lopun ja vuoden 2020 puolivälin välillä. Katsotaanpa, mitä tämä uusi Toyota Yaris GR Sport meille tarjoaa.

Se ei lisää sen tehoa, mutta se parantaa sen alustaa

Ensimmäisenä mainittava asia on, että mekaniikka on sama kuin muuallakin. Tämä tarkoittaa, että käyttöjärjestelmä on a perinteinen hybridi (ei ladattava) 116 hv1,5 litran lämpömoottorilla. Kokoonpanossa on kuitenkin muutoksia, koska Toyota ilmoittaa tarkistaneensa ja säädetty sekä etu- että takajousitus, mikä lisää jäykkyyttä vähentäen kallistusta ja nousua.

Tähän on lisättävä a ohjaustehostimen nollaus, mikä tekee siitä suorempaa ja tarkempaa. Myös alustan alaosaan on tehty töitä uusilla vahvistuksilla, kun taas aerodynamiikkaa on paranneltu hieman lisäämällä pyöränkaaren alueilla vuorauksia.

Toyota Yaris GR Sport tuntuu erittäin urheilulliselta (visuaalisesti)

Jos puhumme esteettisestä osasta, kohdassa Ulkopuoli Siinä on 18-tuumaiset pyörät ja punaiset korostukset, hunajakennomainen etusäleikkö ja takahajotin. Selvästikin nämä muutokset antavat sille urheilullisemman tyylin, eikä myöskään GR Sport -logoja puutu.

Kiinnostaa, että siinä on merkitty pakoputken oikealla puolella.

Omalta osaltaan matkustamo Se on tarkistettu korostaakseen tätä dynaamista tyyliä, urheiluistuimilla, joissa on GR-logo ja punaiset tikkaukset, kolmipuolainen rei’itetty nahkainen ohjauspyörä.

The vakiovarusteet sisältää ajovalot, päiväajovalot ja LED-pilot, pimennetyt takaikkunat, avaimeton sisäänkäynti ja käynnistys, kaksivyöhykeilmastointi, valo- ja sadeanturit, Toyota Touch 2 -järjestelmä 8 tuuman kosketusnäytöllä sekä Apple CarPlay- ja Android Auto -liitäntä. Vähemmän tärkeä on Toyota Safety Sense -paketti, merkin ajoapuvälineet.

Mutta voit myös nostaa näitä laitteita GR Sport Plus -paketti (maksulla 21 700 euroa). Tämä lisää kaksisävyisen korirakenteen, jossa on musta katto, nahkaiset istuimet ja Alcantara, langaton matkapuhelinlaturi ja multimediajärjestelmä Toyota Smart Connect 9 tuuman kosketusnäytöllä ja langaton yhteys Apple CarPlaylle.

The neljä väriä Toyota Yaris GR Sportin rungossa ne ovat Classic White, Jet Black, Emotion Red ja Ascari Grey, joista kolme ensimmäistä ovat täsmälleen samat kuin äärimmäinen GR Yaris.

Lähde – Toyota