Saltar al contenido

Turvaistuimen säännöt Turvaistuimen säännöt

10 de octubre de 2021
Turvaistuimen saannot Turvaistuimen saannot

Turvaistuimen säännöt

The turvaistuimen säännöt Espanjassa sovelletaan ECE R44 / 04, joka on vuodelta 1982, ja i-Size-laajennus vuodelta 2013. Jälkimmäinen viittaa lapsesi turvallisuuden parantamiseen mahdollisilta törmäyksiltä tai iskuilta, sekä edestä että sivulta. Se pidentää myös matka -aikaa vastakkaiseen suuntaan ja ennen kaikkea etsii mielenrauhaasi parhaiden ankkureiden avulla.

Kuinka sijoittaa lastenistuin autoon

Jotta kaikki sujuisi sujuvasti, turvavyöt on kiinnitettävä kunnolla ja sinun on tarkastettava, onko ne hyväksytty. Tärkeä ominaisuus on CE -merkintä, joka kertoo, että se täyttää kaikki vaatimukset. Jotkut ajoneuvot, joissa ei ole turvavyötä, ovat poikkeuslupaa, mutta sinun ei pidä ottaa lapsia niihin.

Jos käytät Isofix -järjestelmällä varustettuja tuoleja, olet oikealla tiellä, koska ne tarjoavat lasten turvajärjestelmän alaikäisille tai alle 135 senttimetriä pitkille lapsille ja asettavat heidät aina takaistuimille.

Toinen mahdollisuus on, että tuoli on etuistuimella. Muista, että uudet säännöt koskevat pituutta eivätkä painoa. Kun se ei ylitä 135 senttimetriä, sinun täytyy tehdä kaikki, jotta kaikki sujuisi hyvin käännä istuinta vastakkaiseen suuntaan ja kytke turvatyyny pois päältä. Näin vältät mahdolliset komplikaatiot.

Noudata aina valmistajan antamia ohjeita. Kaikki autot eivät ole samanlaisia. Tarkista, että se ei liiku, vaikka matkustamasi reitti olisi lyhyt, ehkäisy on parempi kuin hoito. Varmista, että pikkuinen on hyvin paikallaan ja että se ei ulkone istuimesta.

Hihna on aina kiinnitettävä, sitä ei saa löystää missään olosuhteissa, vaikka ajaisit hyvin kuoppaisella tai mukulakivisellä tiellä.

Jos sinulla on ongelmia hissin sijoittamisessa, soita jälleenmyyjälle tai ota yhteys DGT: hen. Jälkimmäisillä on selittävä esite siitä, miten sinun pitäisi tehdä se.

Lastenistuimien tyypit

Yleisistuin on tarkoitettu kaikille hyötyajoneuvoille. Täällä ei ole väliä, miten se on varustettu tai millaisia ​​paikkoja sinulla on. Se on helppo käsitellä. Lisäksi, yleisillä Isofix -istuimilla on kolmas kiinnityspiste Takana

Osittain universaali ei sovellu kaikille autoille. Isofix -järjestelmässä on jalka, joka lepää maassa, joten sen sijainnille on aina oltava tilaa.

Joissakin ajoneuvoissa he käyttävät vain erikoismalleja. Ohjeissa on luettelo yhteensopivista istuimista. Tuolin kaksi viimeistä kirjainta osoittavat, että istuin on hyväksytty.

Voivatko he sakottaa sinua?

Jos et käytä pakollista ja asianmukaisesti hyväksyttyä järjestelmää, sinulla voi olla sakko jopa 200 euroa. Lisäksi se on a 3 pisteen tappio ajokortti.

Luota meihin lapsiesi turvallisuuden vuoksi. Autamme sinua saamaan lohtua elämääsi. Joo noudatat turvaistuimen määräyksiä ja sinulla on Isofix -turvaistuin, elämä vie sinut pyörillä eikä sinulla ole ongelmia DGT: n kanssa.

Oliko tästä viestistä apua?