Ei ole pienintäkään epäilystä siitä, että Dacia Duster se on todella menestynyt tuote maailmanlaajuisesti. Sen myyntitiedot ja asiakkaiden hyvät arvostelut kaikkien näiden vuosien ajalta tukevat sitä, koska se on edullinen tuote, jossa on oikeat ja tarpeelliset varusteet. Ei hienouksia, mutta et myöskään maksa niistä.

Kuten monet teistä tietävät, viime kesän lopussa romanialaisen yrityksen kompakti SUV uusittiin. No, pikemminkin se päivitettiin uudelleenmuotoilu uudet ajovalot ja pilotit, vanteiden estetiikkaa ja sisätilojen parannuksia on lisätty istuimiin ja joihinkin säätimiin.

Mutta huolimatta siitä, että se ei muutu liikaa verrattuna toisen sukupolven julkaisuun vuonna 2018, Se on edelleen tuote, jolla on paljon kysyntää meillä maa. Sen verran, että brändi itse on ilmoittanut meille, että tämän puolen vuoden aikana uudistuksen esittelystä sille on kertynyt peräti 10 000 tilausta. Kyllä, puhumme Espanjan markkinoista, joten määrä on erittäin, erittäin suuri.

Erityisesti rakastettu maaseudulla

Dacia Duster 2022

Ensimmäisestä julkaisustaan ​​vuoteen 2022 saakka Dacia Duster on lisännyt peräti kaksi miljoonaa maailmanlaajuisesti myyty yksikköä, joista yli 125 000 on myyty Espanjassa.

Dacia kommentoi, että yksityisen myynnin tasolla Dusterilla on ostajilla joitain erityispiirteitä. Esimerkiksi monet heistä harrastaa urheilua tai muuta ulkoilua ilmainen, kuten vaellus tai pyöräily. Myös hyvä osa rakastaa matkustamista.

Lisäksi se on suurkaupunkien ulkopuolella asuvien keskuudessa erittäin vaatima ajoneuvo Espanja. Tarkemmin sanottuna autoyrityksen meille kertoman tutkimuksen mukaan lähes puolet sen myynnistä menee asiakkaille, jotka asuvat maaseudulla, kun taas toiset 30 prosenttia asuu pienissä kaupungeissa.

Tarpeetonta sanoa, kuten teistä näkyy, että monia laivastoja he valitsevat tämän mallin, kun heidän tehtävänsä suoritetaan osittain kentän ulkopuolella. Voimme nostaa esille julkiset palvelut, kuten Environmental Concierget, ja yksityiset palvelut, kuten maaseutuympäristössä työskentelevät yritykset.