Saltar al contenido

Uusi Honda Civic e:HEV on itselatautuva hybridi ja saapuu jälleenmyyjille lokakuussa

22 de junio de 2022
Kierrata auto miten ja miksi se tehdaan

The Honda Civic juhlii tänä vuonna 2022 puolen vuosisadan elämäänsä ja tekee sen tyylikkäästi yhdennentoista sukupolvensa syntymän ansiosta. Vaikka malli on muuttunut markkinoille tulonsa jälkeen, totuus on, että se on mukautunut alan muutoksiin. Nyt uusi Honda Civic e:HEV Se on hybridi ja saapuu jälleenmyyjille ensi lokakuussa.


On huomattava, että tähän mennessä Honda Civiciä on markkinoitu yli 170 maassa ja se on onnistunut rekisteröimään yli 27,5 miljoonaa yksikköä koko elinkaarensa aikana.


Honda Civicin uusi sukupolvi kuuluu kuitenkin edelleen C-segmenttiin viistoperänä, jossa on kolme tilavuutta ja pituus 4,5 metriä pitkä.

Tunne kaikki uuden Honda Civic e:HEV:n salaisuudet

The uusi Honda Civic e:HEV Se tarjoaa erittäin innovatiivisen muotoilun, joka luo persoonallisuutta. Etupää erottuu terävistä ajovaloista ja konepellistä, joka ulottuu uuteen koveraan säleiköön. Lisäksi merkki on vähentänyt verhoilua ja listauksia. Tällä tavalla säilyy paljon yksinkertaisempi ja puhtaampi malli.

Sivulla lasitettua pintaa on lisätty lisäämään näkökenttä eteenpäin ja minimoi jalankulkijoiden riskit, koska myös kuolleet kulmat ovat vähentyneet. Takana näkyy alempi kattolinja ja tavaratilan saranat on poistettu.

Sisällä suorat linjat ja ilmastoinnin säätimet pyörivillä nupeilla hallitsevat. Emme voi unohtaa yhdeksän tuuman näyttöä, joka sijaitsee kojelaudassa. Lisäksi siinä on yhteys Android Auton ja Apple CarPlayn kanssa tärkeimpien teknologia- ja turvallisuuselementtien joukossa.


1640821829 254 Viisi sahkoauton etuaMitä tulee moottoriin, uusi Honda Civic e: HEV on saatavana vain a merkkinen täyshybridi e:HEV voimansiirto. Se koostuu suuritehoisesta litiumioniakusta, kahdesta kompaktista ja tehokkaasta sähkömoottorista ja 2,0 litran Atkinson-syklin bensiinimoottorista.


On tärkeää huomata, että uudella mallilla saavutetaan alan paras lämpötehokkuus; 41 %. Tämä on mahdollista optimoidun suoraruiskutusjärjestelmän, matalan lämpötilan aktiivisen katalyytin ja muunnetun imuaukon suunnittelun ansiosta.

Uuden sukupolven Honda Civic e:HEV tarjoaa 184 hv:n tehon ja 315 Nm:n maksimivääntömomentin. Tämä voi tarkoittaa kiihtyvyyttä 0-100 km/h 7,8 sekunnissa ja CO2-päästöjä 108 g/km, joten olet vapautettu maksamasta rekisteröintivero.

Jos et halua odottaa ensi lokakuuhun, voit vilkaista luettelosta Käytetty Honda Civic joka on saatavilla Napsautukset.

Oliko tästä viestistä apua?