Saltar al contenido

Vihjeitä auton käynnistämiseen ilman akkua Vihjeitä auton käynnistämiseen ilman akkua

11 de octubre de 2021
Vihjeita auton kaynnistamiseen ilman akkua Vihjeita auton kaynnistamiseen ilman akkua

Temppuja auton käynnistämiseen ilman akkua

Kun haen auton ja katson, että akku ei toimi, se on todella turhauttavaa. Mutta jos olemme tavallisia kuljettajia, niin se on yksi yleisimmistä häiriöistä jonka avulla voimme löytää. Akku ei varoita meitä; se vain lakkaa toimimasta ja miksi kieltää se, se tapahtuu aina pahimmassa vaiheessa. Syitä voi olla monia – virheestä, valojen sytyttämisestä – johonkin muuhun vikaan, joka voi olla tärkeämpi. Oli miten oli, meidän on tarkistettava ajoneuvomme ja yritettävä ratkaise ongelma.

Mutta sillä välin, tuolla rasittavalla hetkellä, meillä on vain kaksi vaihtoehtoa: soittaa hinausautoon tai yrittää käynnistä auto vaikka mitä. Toinen on mahdollista, jos tiedät miten se tehdään, joten aiomme antaa sarjan temppuja käynnistää auto ilman akkua. Älä siis epätoivo, koska olet pysäköinyt täydelliseen paikkaan!

Älä jää heitetyksi

Pinsetit

Ensimmäinen asia, jonka me kaikki yritämme, kun aiomme ottaa auton ja näemme, ettei ole mitään mahdollisuutta aloittaa, on käyttää pinsetit. Se on helppo, nopea ja tehokas resurssi, mutta meillä ei aina ole sormiamme tai muita ajoneuvoja, jotka voivat auttaa meitä, joten aiomme mennä muihin temppuihin, jotka eivät vaadi niiden käyttöä yksityiskohtaisemmin.

Työntää

Tämä vaihtoehto on myös hyvin yleinen, kuka ei ole työntänyt autoa elämässään? Mutta emme myöskään voi tehdä sitä yksin, joten meidän on pakko pyytää apua hyvälle samarialaiselle, joka on lähellä. Ihannetapauksessa etsi a paikka syntyperässä, ajoneuvon työntämisen helpottamiseksi. Joten se on aika ryhtyä tehtäviin: yksi ratissa, ja loput työntävät, kohdistamalla kaikki voimat ja painot auton hyväksi. Joka ratin takana, sen pitäisi laita ensin ja samalla kun sitä painetaan, se yrittää käynnistää auton kääntämällä virta -avainta. Lisäksi, iskee kaasupolkimen maksimiin aloittamisen helpottamiseksi. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, auton pitäisi käynnistyä, joten nyt on aika laita toinen ja ympyrä. Älä lopeta sitä ennen kuin saavut määränpäähän! On tärkeää jatka kiertoa jotta lataa akku ja sama asia ei toistu.

Kissa ja köysi

Seuraava temppu käynnistää auto ilman akkua se on myös hyvin vanha ja siksi täysin Käteinen raha. Tässä tilanteessa emme tarvitse kenenkään apua, mikä voi olla varsin kätevää, jos matkustamme yksin ja jäämme sinne, missä kukaan ei voi auttaa meitä, vaikka meillä on vähän mannaa, kantaa kissa ja köysi. Loput on kakkua … vaikka jos teet sen ensimmäistä kertaa, ehkä tarvitset useita yrityksiä. Idea on erittäin helppo ja yksinkertainen. Ensimmäinen asia on aseta tunkki auton alle ja nosta se, jotta yksi vetolaitteen pyöristä on ripustettu ilmaan. Joten sinun täytyy aseta ensimmäinen vaihde ja aseta köysi nostetun pyörän ympärille. Onko sillä hetkellä, kun vedämme köyttä kaikin voimin, saadaksemme jyrkän käänteen, jonka olemme aiheuttaneet käynnistä moottori tarpeeksi nopeasti.

Clicars haluaa auttaa sinua nauttimaan autostasi, tekemään matkastasi miellyttävän ja turvallisuutesi sopivimman. Siksi tarjoamme sinulle aina parhaat vinkit, kuten nämä temppuja käynnistää auto ilman akkuaja yritämme pitää sinut ajan tasalla kaikista moottoriajoneuvojen uutisista ja uteliaisuuksista.

Oliko tästä viestistä apua?