Saltar al contenido

Viisi vinkkiä auton puhkeamisen välttämiseksi

25 de octubre de 2022
1643252428 712 Autolla matkustaminen talvella avaimet turvalliseen ajamiseen

A puhkeaminen autossa Se voi aiheuttaa epämukavuutta, varsinkin kun ajat autolla joka päivä. Auttaaksemme sinua estämään tämän odottamattoman tapahtuman, aiomme tietää viisi vinkkiä auton puhkeamisen välttämiseksi. Muista, että renkaiden hyvä kunto on ratkaisevaa, eli suuri osa liikenneonnettomuuksista johtuu renkaasta.

Ennen kuin lähdet tielle tai lähdet pitkälle matkalle, käytä 15 minuuttia rengaspaineesi tarkistamiseen. Tällä tavalla olet turvallisempi matkasi aikana.

Valitse oikea rengas

Tällä hetkellä markkinoilla on laaja valikoima renkaita, mutta ennen kuin teet ostoksen, sinun tulee tietää, mikä on ihanteellinen malli autollesi, maantieteelliselle alueelle ja jopa käyttötarkoitukselle, jota aiot antaa sille. Jos sinulla on epäilyksiä, sinun tulee aina tarkistaa autosi tekninen tieto ja kääntyä asiantuntijoiden puoleen, jotka voivat neuvoa sinua mittojen mahdollisissa vastaavuuksissa.

Kaikki nämä tiedot sekä nopeus- ja meluindeksit löytyvät uusi rengasmerkki. Pyörän mitta voidaan siten lukea 195/50 R17 ja se tarkoittaa kulutuspinnan leveyttä millimetreinä, sivuseinän korkeuden suhdetta leveyteen ja vanteen halkaisijaa.

Tarkista renkaidesi kunto

10 parasta pienta sahkoautoaRenkaiden puhkeamisen välttämiseksi sinun on oikeiden renkaiden valinnan lisäksi huolehdittava niistä ja tarkastettava ne säännöllisesti. Sinun tulee ottaa huomioon paine ja vetosyvyys. Tarkistaaksesi sen, voit käyttää yhden euron kolikkoa. Jos kultaosa näkyy, vaihda pyörät välittömästi.

On myös suositeltavaa tarkistaa halkeamat tai epätasainen kuluminen, koska tämä voi johtua huonosta tasapainosta tai yhdensuuntaisuudesta.

varo tietä

Uuden auton ensimmainen oljynvaihto milloin se kannattaa tehda ja kuinkavarten välttää puhkaisua autossa Kannattaa kiinnittää huomiota ajon aikana. Kosketus reunakiveyteen tai kuoppaan voi olla syynä räjähtämiseen tai puhkeamiseen. Siksi on tärkeää, että et häiritse ajaessasi.

Vältä säästötemppuja

Autolla matkustaminen talvella avaimet turvalliseen ajamiseenTiedämme, että maailmantalouden olosuhteet ovat synkät, mutta älä käytä polttoainetta säästäviä temppuja, sillä saatat vaarantaa henkesi. Anna autollesi aina tarvittava paine kiertääksesi. Älä liioittele painetta polttoaineen säästämiseksise voi johtaa liikenneonnettomuuteen, koska auto on epävakaampi ja vaarallisempi.

Vaihda renkaat ennen kuin ne ovat täysin kuluneet

1637815396 414 Auton WLTP paastokierto mika se on ja mika on sen saatoYksi tärkeimmistä vinkeistä auton puhkeamisen välttämiseksi on välttää ajamista kuluneilla renkailla tai paljon aikaa. Tämä tekee yhdiste hajoaa ja voi olla erittäin vaarallista.

Muista, että sinun turvallisuutesi on etusijalla ja mitä sinun tulee pitää huolta itsestäsi ja omastasi. Ennen kuin lähdet matkalle, tarkista kaikki renkaat.

Oliko tästä viestistä apua?