Saltar al contenido

Vinkkejä käytetyn auton ostoon

27 de julio de 2022
Vinkkeja kaytetyn auton ostoon

Käytetyn auton ostaminen on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat on auto hyvällä hinnalla. Mutta se on monimutkaisempi ostotyyppi kuin perinteinen, ja tästä syystä tarjoamme sinulle joitain vinkkejä käytetyn auton ostoon ennen ja jälkeen ostoksen.

On olemassa toimenpiteitä, jotka sinun tulee tehdä ennen käytetyn auton ostamista, mutta muistutuksena suosittelemme, että pyydät esim. DGT:n ajoneuvohistoriaraportti tarkistaa, että kaikki on kunnossa, sekä sakkojen että verojen tasolla. Vastaavasti on autojen sertifioijia, jotka tarkistavat yksityiskohdat, kuten sen, että kilometrit, joille se myydään, ovat todellisia. Sinun ei tarvitse käsitellä näitä huolenaiheita, jos ostat autosi verkossa Clicarsilta, koska kaikille ajoneuvoillemme on taattu markkinoiden täydellisin tarkistus, joka perustuu 250 tarkastuspisteeseen ja me hoidamme kaikki paperityöt, joten voit vain täytyy huolehtia nauttiakseen tien päällä.

Se saattaa kiinnostaa sinua:

Mitä tulee ottaa huomioon käytettyä autoa ostettaessa?

Tarvittavat asiakirjat

Jos aiot ostaa käytetyn auton yksityishenkilöltä, on tärkeää, että kysyt a dynaaminen testi ennen ostamista. Koska on erittäin tärkeää varmistaa, että jarrut, vaihteisto, moottori, elektroniikka, renkaat, jousitukset tai korirakenteen yksityiskohdat eivät näy paljaalla silmällä. Jos tämän tarkastuksen jälkeen se on mielestäsi ihanteellinen vaihtoehto, jatka kauppasopimus ja omistajanvaihtohakemuslomake.

Ratkaistiin kauppasopimus, johon on liitettävä asiakirjat, kuten a valokopio DNI:stä, kopio kiertoluvasta tai kopio teknisestä tiedostosta, sinun on maksettava varainsiirtovero, jonka maksu voidaan suorittaa verkossa tai pankissa ja aina sen autonomisen alueen valtiovaraintoimistossa, jossa ostaja asuu. Sopimuksen voimassaoloaika on 30 arkipäivää ostosopimuksen allekirjoittamisesta.

kuinka ostaa käytetty auto

Seuraava askel, jotta voit liikkua käytetyn ja käytetyn autosi kanssa, on hankkia uusi. Kiertolupa jonka saat mistä tahansa Liikennetoimistosta, mutta voit myös suorittaa toimenpiteitä, kuten maksujen maksamisen miDGT-sovelluksen kautta, jonka Traffic on käynnistänyt helpottamaan tämäntyyppisiä tilanteita. Mikä reitti valitaan, Sinun on kerättävä asiakirjat, kuten varainsiirtovero, itse myyntisopimus, operaatioon osallistuneiden henkilötodistus sekä edellä mainittu kiertolupa ja ajoneuvon tekninen selvitys sekä todiste luovutuksen maksamisesta. Vero Edellisen tilikauden levikki ja allekirjoitettu omistajanvaihtolomake.

Toinen tärkeä yksityiskohta, joka sinun on otettava huomioon, jotta voit liikkua juuri ostetun käytetyn auton kanssa, on varma. Voit periä vakuutuksen edelliseltä omistajalta, kunhan vakuutusyhtiö sen sallii, koska kuljettajaprofiilisi on yhteensopiva edellisen omistajan profiilin kanssa. Tai voit ottaa vakuutuksen omilla ehdoillasi. Kun nämä byrokraattiset toimenpiteet on suoritettu, olet valmis aloittamaan ajamisen käytetyllä ja käytetyllä autollasi.

Kuinka monella kilometrillä minun pitäisi ostaa käytetty auto?

Yksityishenkilöiden väliseen myyntiin liittyy lisäriskejä, joita sinulla ei ole, jos päätät ostaa Clicarsista, jossa sinulla on 15 päivän tai 1000 kilometrin koeaika, jolla varmistat, että autosi on oikea vaihtoehto. Tämä ajanjakso ja etäisyys ovat enemmän kuin tarpeeksi tietääksesi, että kaikki menee hyvin uudessa autossasi. Tämän ja muiden etujen vuoksi me verkkokaupassamme kutsumme myymiämme ajoneuvoja Good Handiksi kaikkien niillä olevien takuiden ansiosta.

milloin ostaa käytetty auto

Hienosäätö

Vinkkeinä käytetyn auton ostoon, meidän on puhuttava myös ensimmäisistä vaiheista auton oston jälkeen. Ei koskaan haittaa, että ennen kuin lähdet ajamaan käytetyllä autollasi, vie se luotettavaan korjaamoon viimeiseksi katsomaan, esimerkiksi jos olet lähdössä pitkälle matkalle. Itse asiassa jotkut työpajat tarjoavat tätä palvelua, jolloin myyjä ja ostaja voivat olla paikalla ja tekevät sen hintaan 40 euroa tai 60 euroa, jos käytetään täydellistä versiota sähköisellä diagnoosilla. Jälkimmäisessä tapauksessa saat a ilmoittaa ajoneuvon vioista tai vioistasekä lyhyt selitys niistä. Samanlainen kuin Clicarsin asiantuntijoiden suorittama tarkistus ja sertifiointi kunnostustehtaalla.

Mitä menettelyjä on käytetty käytetyn auton ostamiseen?

Tee myös a öljynvaihto jotta olisi selkeä viite siitä, milloin seuraava tehtävä. Muita huomioitavia nesteitä: jäähdytysneste, vaihto, joka on suositeltavaa jäähdyttimen tyhjennyksen yhteydessä. The ilmansuodattimet tai jarrulevyt Nämä ovat muita elementtejä, joiden vaihtamista kannattaa harkita oikeanlaisen käyttökokemuksen saamiseksi käytetystä ja käytetystä autostasi. Kaikkeen tähän on lisättävä enemmän esteettisiä seikkoja, kuten perusteellinen puhdistus, johon nykyisessä tilanteessa voidaan liittää otsonin kaltaiset tuotteet, jotka todistavat täydellisen desinfioinnin.

Toivomme, että näistä käytetyn auton ostovinkeistä on ollut sinulle hyötyä. Jos sinulla on kysyttävää, asiantuntijaneuvojamme ovat käytettävissäsi, he auttavat sinua löytämään täydellisen käytetyn auton sinulle.

Oliko tästä viestistä apua?