Saltar al contenido

Volkswagen California etiketillä 0, sähkövallankumous

25 de mayo de 2023

Jos olet yksi niistä, jotka ovat intohimoisia pakettiautolla matkustamiseen, olet onnekas, koska saksalainen tuotemerkki on vahvistanut Volkswagen California etiketillä 0 liikenteen pääosastosta. Tunnemmeko hänet hieman enemmän? Pysy kuulolla tulevista uutisista!

Volkswagenin hyötyajoneuvoosasto on ilmoittanut valikoiman kasvusta Volkswagen Californialla, jolla on merkintä 0, erityisesti Volkswagen Multivan California T7 ja Volkswagen ID.Buzzilla.

Volkswagen Commercial Vehiclesin toimitusjohtaja Carsten Intran sanoin: «Autonvalmistajalla on suuria suunnitelmia Volkswagen California -mallistolle, alkaen jostain ns. Kalifornian universumi joka pystyy lisäämään viimeisintä teknologiaa brändin matkailuautoihin”.

Lisäksi Intra on lisännyt, että «haluamme laajentaa valikoimaa ympäri liiketoimintaa retkeilymalleillamme ja siksi tarjota asiakkaillemme sen erityisen Kalifornian tunnelman.» Näitä ovat muun muassa digitaaliset palvelut Kalifornian yhteisölle, täysin uudet palvelut täydentämään ajoneuvon ostoa, mutta myös uuden Kalifornian esittelyauton esittely uuteen Multivan T7:ään”.

Volkswagen California etiketillä 0, kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Tulevaisuus Volkswagen Multivan T7 Se on seuraava malli, jonka riveissä on Kalifornian versio. Se kehitetään merkin MQB-alustalle, mikä on mahdollistanut e-Hybrid plug-in -hybridimekaniikan, jossa on 0-merkintä liikenteen pääosastolta.

Tulevan Volkswagen Californian voimansiirto 0-päästömerkinnällä varustaa lohkon 1,4 litran TSI bensiiniä, jonka mukana tulee sähkömoottori, joka tuottaa 218 CV tehon ja 350 Nm maksimivääntömomentin. Tämä voimansiirto yhdistetään kuusivaihteiseen DSG-kaksoiskytkinvaihteistoon ja 13 kWh:n akkuun, mikä mahdollistaa jopa 48 kilometrin matkan päästöttömässä tilassa.

Lisäksi se pystyy kiihtymään nollasta sataan 11,6 sekunnissa ja saavuttamaan 190 km/h huippunopeuden. Mitä tulee kulutukseen, se hyväksyy 1,8 litraa 100 kilometriä kohden. Kuljettajilla on kuitenkin saatavilla myös TDI-diesel- ja TSI-bensiinimoottoriversioita.

Muista, että mallista riippumatta Volkswagen joista pidät eniten, on saatavilla luettelossa napsautuksia. Mitä odotat päästäksesi seuraavan pakettiautosi ratin taakse hyvällä kädellä?

Oliko tästä viestistä apua?