Saltar al contenido

Cambia 360 Plan, uusi apu ECO-auton ostamiseen Madridista

17 de junio de 2022
1637815396 414 Auton WLTP paastokierto mika se on ja mika on sen saato

Madridin kaupunginvaltuusto on käynnistänyt uuden apupaketin ECO-autojen hankintaa varten, Cambia 360 Plan. Tämä uusi ohjelma sisältää autoja, joissa on merkki C, ECO ja ZERO. Samoin näiden tukien tavoitteena on «uusia autokanta ja vähentää CO2-päästöjä.


The Suunnitelman muutos 360 Sen budjetti on 10,5 miljoonaa euroa ja sitä voi jo tilata ohjelmaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä. Madridista tulevat kuljettajat, jotka tarvitsevat ja/tai haluavat vaihtaa autonsa ECO-autoon, voivat saada jopa 6 000 € jos he valitsevat sähkö- tai ladattavan hybridimallin, enintään 3 000 euroa, jos valitaan hybridi- tai kaksipolttoainemalli, ja enintään 2 500 euroa, jos hankitaan Liikenneviraston C-ympäristömerkillä varustettu ajoneuvo.


Lisäksi näihin summiin voidaan lisätä 2500 euron lisäalennus, jos ostohetkellä ajoneuvo ilman ympäristömerkkiä.

Plan Cambia 360, kuinka hakea tukea?

Apua voi hakea mistä tahansa Madridin kaupunginvaltuuston Plan Cambia 360:een liittyneestä jälleenmyyjästä seuraavaan Kesäkuun 27. päiväjos 10,5 miljoonan euron budjetti ei ole käytetty loppuun ennen tätä päivämäärää.

Ollakseen oikeutettu Cambia 360 -suunnitelmaan, kuljettajien on vain oltava rekisteröity Madridin kunnassa ja ovat rekisteröineet paikkakunnalla Tax on Mechanical Traction Vehicles, IVTM.

On syytä mainita, että 10,5 miljoonasta eurosta on osoitettu kolme miljoonaa euroa ZERO-merkittyjen ajoneuvojen hankintaan, seitsemän miljoonaa ECO-ajoneuvojen hankintaan ja puoli miljoonaa C-ympäristömerkillä varustettujen ajoneuvojen hankintaan DGT:ltä. Samoin liikuntarajoitteiset tai suuren perheen kuljettajat Madridista voivat luottaa 10 %:n lisäalennukseen, mikä hyväksyy tämän ehdon.

Oliko tästä viestistä apua?