Saltar al contenido

Kuinka monta latausasemaa Espanjassa on tällä hetkellä?

23 de noviembre de 2022
Kuinka asentaa sahkoautolaturi kotiin

The sähköautot ovat valtaamassa jalansijaa markkinoilla ja se on, että vuoden kertymässä ne ovat kasvaneet 39,1 % verrattuna vuoden 2021 vastaavaan ajanjaksoon. Kuten varmasti jo tiedät, v. napsautuksia Meillä on laaja valikoima käytettyjä ja käytettyjä sähköautoja, joten jos sinulla on kysyttävää saatavuudesta elektrolineratTänään aiomme ratkaista sen puolestasi.

Parasta on, että jos aiot ostaa sähköauton, lyö vetoa latauspisteen sijoittamisesta kotiisi, wallbox-latauspisteeseen, jotta voit hyödyntää sähkön ruuhka-aikojen hintoja. Lisäksi, auttaaksemme sinua hieman enemmän, käymme läpi Espanjassa tällä hetkellä olevat latausasemat sekä niiden hinnat.

Sähköliikkuvuuden kehittämiseen on liitettävä sähköisen liikkuvuuden parantaminen latausinfrastruktuuria. Se on ainoa tapa, jolla sähköautot voivat jatkaa jalansijaa yhteiskunnassa. Viime kuukausina olemme voineet nähdä, kuinka «autonomiaahdistus» on alkanut lakata olemasta ongelma. Samalla kun latausinfrastruktuuri laajenee, autonvalmistajat optimoivat latausjärjestelmiä ja akkutekniikkaa.

Electrolinerat Espanjassa, kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Onko nestekaasu kannattavaaMuutama viikko sitten kerroimme teille kaikki yksityiskohdat uudesta sähköasema, josta oli tullut Espanjan suurin mutta sinun pitäisi tietää, että se ei ole ainoa eikä se ole tärkein.

Sähkökartat Sen avulla voit nähdä erittäin intuitiivisesti kartalla kaikkien Espanjan maantieteellisten alueiden sähköautojen laturien tilanteen. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa heidän verkkosivustonsa ja etsiä joko hakukoneessa tai kartalla, haluamaasi kohteeseen lataa sähköautosi.

Kun haluttu alue on löydetty, näkyviin tulee valkoinen «ilmapallo», jossa on käytettävissä olevien elektrolinerien määrä. Napsauttamalla sitä saat tietää kunkin latauspisteen nimen ja täydellisen sijainnin, lataustyypin, onko se ilmainen vai maksullinen ja sen hinnan, sekä sen saatavuuden, liittimen tyypin, operaattorin, kW:n ja sen tunnistaminen muiden tietojen ohella.

Anfacin ja Faconauton tietojen mukaan Espanjassa on 11 517 latauspistettä kaikille Espanjan kansalaisille, joten pelkoa autonomiasta voidaan vähentää.

Nyt kun tiedät kuinka monta latausasemaa on saatavilla Espanjassa, voit siirtyä Clicarsiin ja valita seuraavan käytetty sähköauto. Mitä odotat?

Oliko tästä viestistä apua?