Saltar al contenido

Liikennesovellus: kuinka välttää ruuhkat ja tapahtumat tiellä

25 de septiembre de 2021
Liikennesovellus kuinka valttaa ruuhkat ja tapahtumat tiella

Teknologia voi olla kuljettajan suuri liittolainen, etenkin ne APP välttääksesi ruuhkat ja tapahtumat tiellä. Ilmaiset tai maksulliset palvelut, joissa alusta itse tarjoaa tietoja tai käyttäjät tarjoavat niitä ja joita on käytettävä järkevästi, koska matkapuhelimen käyttö ratin takana on yksi onnettomuuksien pääasiallisista syistä autossa. Mutta pään kanssa, Liikennesovellus Ne voivat parantaa ajokokemustasi liikenneruuhkavaroituksilla, vaihtoehtoisilla reiteillä, joilla pääset määränpäähäsi nopeammin, tai lisäpalveluista, kuten huoltoasemien tai huoltoalueiden sijainnista.

Google Maps, yleisin liikennesovellus

Jos puhumme a Navigointisovellus, normaalin asia on, että ensimmäinen vastaus, joka tulee mieleen, on Google Kartat, Android -matkapuhelimien alkuperäinen ohjelmisto ja eniten käytetty reittiä määritettäessä. Tämä APP tarjoaa tietoa liikenteestä reaaliajassa alueellamme tai muulla valitsemallamme alueella. Reaaliaikaisen datan lisäksi Google Maps tarjoaa myös ennusteen liikenteestä, joka tulee tietyllä reitillä tiettyyn aikaan. Tämä auttaa meitä suunnittelemaan matkoja paremmin. Yhdessä uusimmista päivityksistään Google Maps on sisällyttänyt tietoja polttoaineiden hinnoista ja pystyy siihen löytää halvimmat huoltoasemat.

Waze, yhteistyöliikennesovellus

Yksi Liikennesovellus ruuhkien välttämiseksi joka saa suurimman suosion Waze, jossa käyttäjät antavat ajantasaista tietoa liikenneruuhkista, esteitä tai vaaroja matkan varrella. Sitä on helppo käyttää sen kuvakkeiden ja muutamassa vaiheessa olevan raportointijärjestelmän ansiosta. Jos lähdet kumppanin kanssa, hän voi ladata kuvan tapahtumasta, josta haluat ilmoittaa. Se on sekoitus selaimen ja sosiaalisen verkoston välillä, koska se ilmoittaa myös ruuhkista teillä ja tekee sen eriyttämällä useita tasoja käyttäjien toimittamien tietojen mukaan. Vahvistaakseen, että APP: n sisältämät tiedot ovat oikein, Waze -yhteisö voi vahvistaa tai korjata ne yksinkertaisella näytön napsautuksella.

Coyote, APP, jossa on ilmaisia ​​ja maksullisia versioita

Coyote on a Liikennesovellus ranskalaista alkuperää, joka toimii kaikkialla Euroopassa ja jolla on myös yhteistyöluonne, kuten Waze. Se ei ole vain APP, Coyote myy jopa GPS -laitteita mistä ladata ohjelmistosi, missä se tarjoaa 3D-navigointia ja reaaliaikaista liikennettä. Toinen tärkeä toiminto on se, että se tarjoaa tietoja kiinteistä ja liikkuvista nopeuskameroista, jotka löydät matkan varrella käyttäjiltä keräämiensä tietojen ansiosta. Samoin Coyotesta löydät raportteja tiellä tapahtuneista tapahtumista, kuten onnettomuuksista tai töistä. APP laskee reitin itse uudelleen. Mitä tulee hintaan, sinun tulee tietää, että ensimmäiset 30 päivää tarjotaan ilmainen tilaus ja sieltä joudut maksamaan kuukausimaksun, vaikka et ole sitoutunut pysymään.

DGT, virallinen liikennetietopalvelu

The DGT tarjoaa ajoissa tietoa teillä tapahtuvista tapahtumista. Se on virallinen palvelu ja siksi se on kaikkein sertifioitu lähde, mutta ei täydellisin. Sinulla on mahdollisuus havaita mahdolliset reitillä olevat tapahtumat, kuten lumisade ja muut sääolosuhteet. Sen tarjoamassa kartassa on myös tietoja töistä tai tien leikkauksista. Toinen hyödyllinen palvelu on strategisissa kohdissa sijaitseva kamerajärjestelmä, jonka avulla voit aina tietää, onko ruuhkia esimerkiksi suuren kaupungin sisäänkäynnillä. DGT valmistelee vallankumousta, joka tulee tulevina vuosina. Sovelluksella kanavoidaan kaikki Espanjan teillä esiintyvät hälytykset ja jonka tavoitteena on olla virallinen ja takuupalvelu Espanjassa.

Tutustu muihin DGT -sovelluksiin!

RACC Infotransit

Muut Liikennesovellus virallisesti saatavilla Androidille ja IOS: lle ja suunnitellut RACC -säätiö. On hyödyllistä tietää reaaliaikainen liikenteen tila ja teillä mahdollisesti esiintyvät tapahtumat, kuten onnettomuudet, työt tai esteet, hyvin samankaltaisessa filosofiassa kuin DGT APP. Tämän lisäksi RACC Infotransitillä on 9000 huoltoasemaa, jotka on indeksoitu päivitetyillä hinnoilla, sekä luettelo kiinteistä nopeusvalvontakameroista tai 1200 liikennekameran sijainti pääteillä. Lopuksi, sen sisältövalikoimaan kuuluu lähes 5000 pysäköintialuetta aukioloajoineen sekä paikkojen tai hintojen määrä.

Sosiaalinen ajaa

Tässä artikkelissa keräämme eniten käytetyt liikennesovellukset. Seuraava luettelossa oleva ei kuulu millekään viralliselle elimelle tai yritykselle, mutta se on epäilemättä eniten ladattu. Sosiaalinen ajaa on yhteistyösovellus, joka mahdollistaa maantieteellisten alueiden mukaan tietämisen tutkoista, ohjaimista tai liikennehälytyksistä. Käyttäjät, jotka lähettävät ilmoituksia, ovat muiden yhteisön jäsenten vahvistamia. Viimeisimmässä päivityksessään Social Drive on ottanut käyttöön beta -kartan, joka näyttää hälytykset livenä. Tähän asti sen toiminta rajoittui luokiteltuun luetteloon, jossa erityyppiset hälytykset erotettiin toisistaan. Se on ilmainen, vaikka siinä on premium -versio, jossa on enemmän ominaisuuksia ja jolla vältetään mainoksia. Se vastaanottaa yli 4000 ilmoitusta päivässä ja on erittäin helppokäyttöinen.

Kokeile liikennesovelluksia hyvän käden autollasi

Paras tapa toteuttaa kaikki nämä liikennesovellukset käytännössä on Good Hand -autolla. Lisäksi, kun puhutaan mobiilisovelluksista, voit ostaa autosi Good Handista sormen kosketuksella osoitteessa Clicars.com. Koska kaikki digitaalisessa jälleenmyyjässämme olevat autot ovat läpäisseet markkinoiden täydellisimmän tarkistuksen 250 pisteessä. Haluamme tehdä sen helpoksi sinulle, joten tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen niemimaalla ja 48 tunnissa sekä 15 päivän tai 1 000 kilometrin kokeilun. Ja tässä on tämän artikkelin viimeinen huomautus: Jos et ole vakuuttunut valinnastasi, palautamme rahat!

Oliko tästä viestistä apua?