Saltar al contenido

Liikkumisrajoitukset kaupungeissa vuonna 2023, kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

11 de julio de 2022
Auton WLTP paastokierto mika se on ja mika on sen saato

The vähäpäästöisten vyöhykkeiden toteuttaminen kaupungeissa, kuten Madridissa ja Barcelonassa, se vähentää saastetasoa tästä syystä ja uuden takia Ilmastonmuutos ja energian siirtymälakiVuodesta 2023 lähtien levikki on rajoitettu joissakin kaupungeissa.

31.12.2023 alkaen kaikki Espanjan kaupungit, joissa on yli 50 000 asukasta Niiden on luotava vähäpäästöinen vyöhyke, jonka tavoitteena on vähentää saastumista kaupunkialueilla.

Mitkä kaupungit rajoittavat autojen liikkumista vuonna 2023?

Kaupungeissa rajoittuva levikki vuonna 2023 vaikuttaa yli 149 kuntaa, joissa on yli 50 000 asukasta. Lisäksi kunnat itse määrittelevät kullekin vähäpäästöiselle vyöhykkeelle pääsyn ja liikkumisen kriteerit. Tietenkin johto on laatinut asiakirjan, joka sisältää ohjeet ZBE:n luomiseksi. mainittu asiakirja voit tarkistaa sen täältä.

Mitkä autot eivät pääse kaupunkeihin vuonna 2023?

1640821829 527 Viisi sahkoauton etuaTällä hetkellä kunnan vähäpäästöisillä vyöhykkeillä voivat liikkua vain Liikenneviraston ympäristömerkillä varustetut ajoneuvot.ZERO, ECO ja C, vaikka on mahdollista, että jotkut kunnat soveltavat jonkinlaista merkittävää tiemaksua liikkuakseen kyseisellä alueella ilman päästöjä.

Joten jos sinulla on auto, jossa on A-merkki tai mikä on sama, ilman merkkiä, et pääse seuraavaksi voimaan tuleville kunnallisille vähäpäästöisille vyöhykkeille 31. joulukuuta 2023. Nämä ovat kuitenkin olettamuksia, sillä toistaiseksi kukin kunta voi ryhtyä omiin toimenpiteisiinsä.

Edellä mainitun lain 14 §:ssä säädetään, että «ajoneuvojen pääsy-, kulku- ja pysäköintirajoituksia sovelletaan ajoneuvojen päästötason mukaisen luokituksen mukaisesti voimassa olevien yleisten ajoneuvomääräysten mukaisesti».

Mitä odotat hypätäksesi kohtaan a käytetty ekoauto? Sisään napsautuksia meillä on yli 2000 autoa odottamassa sinua.

Oliko tästä viestistä apua?