Saltar al contenido

Madrid rohkaisee ostamaan Eco-ajoneuvoja Plan Cambia 360:n III painoksen avulla

17 de mayo de 2023

Jos asut Madridissa, olet onnekas, koska Madridin kaupunginvaltuusto on juuri avannut kolmannen painoksen Suunnitelman muutos 360. Tällä kertaa ohjelmassa on mahdollista tarjota jopa 8 500 euron tuki Zero- ja Eco-ympäristömerkillä varustettujen autojen hankintaan.

Tämä Cambia 360 Planin kolmas painos tarjoaa jopa korkeampia kannustimia kuin mitä on saatavilla MOVES III -suunnitelma. Erityisesti Cambia 360 -ohjelman budjetti on kymmenen miljoonaa euroa, jota voidaan tarvittaessa laajentaa neljääntoista miljoonaan euroon.

Kuten valtuusto itse on vahvistanut, tällä suunnitelmalla «yritetään nopeuttaa kaupungin saastuttavimpien ajoneuvojen eliminointia, mikä on yksi yleissopimuksen tavoitteista. Madrid 360 Environmental Sustainability Strategia ilmanlaadun parantamiseksi.

Cambia 360, suunnitelma, jolla rohkaistaan ​​ekoautojen ostamista

Tähän asti MOVES III -ohjelmalla voit saada jopa 7 700 euron bonuksen, mutta nyt Vaihda 360-ohjelmaa mahdollistaa Madridin kuljettajien alennuksen jopa 8500 euroa.

Uutuudet eivät lopu tähän, Madridin kaupunginvaltuuston suunnitelma palkitsee myös polttomoottorilla varustettujen ajoneuvojen hankinnan, jossa on vähintään ympäristömerkki C liikenteen pääosastosta. Erityisesti tämän tyyppisen ajoneuvon käyttäjät saavat jopa 2 500 euron bonuksen.

Nyt kun tiedät hieman enemmän Cambia 360 -suunnitelmasta, aiomme hajottaa kannustimet.

  • ajoneuvoja Nolla ympäristömerkkiäeli yli 50 kilometriä omatoimisille täysin sähköisille tai ladattaville hybrideille tulee 6 000 euron tuki, johon voidaan lisätä 2 500 euroa, jos ympäristömerkkitön ajoneuvo toimitetaan romuksi.
  • Ne joilla on ekomerkki (yli 40 km autonomiset pistokehybridit), tuki on 3 000 euroa tai 5 500 euroa ajoneuvon romutustoimituksen kanssa.

Tärkeää on huomioida, että bonuksia voidaan korottaa 10 %, jos käyttäjällä on suuri perhe tai jos liikuntarajoitteisen vamman varalta hankitaan mukautettu ajoneuvo.

Haluatko säästää seuraavan autosi ostossa? Jälleenmyyjältämme Madridissa löydät käytetyn autosi suurilla alennuksilla. Lisäksi toimitamme sen sinulle 24 tunnissa.

Apua yksityisille kuljettajille

On tärkeää huomata, että nämä bonukset on tarkoitettu yksityisille käyttäjille, yrityksille ja ammattikuljettajille. On pakollinen vaatimus rekisteröityä Madridissa ja maksaa IVTM (Mechanical Traction Vehicle Tax) pääkaupungissa.

Apua voi pyytää jälleenmyyjien kautta 8. toukokuuta.

Oliko tästä viestistä apua?