Saltar al contenido

Malagan vähäpäästöinen vyöhyke, pysy ajan tasalla

3 de mayo de 2023
Malagan vahapaastoinen vyohyke pysy ajan tasalla

The Ilmastonmuutoslaki Perustetaan vähäpäästöisten vyöhykkeiden luominen yli 50 000 asukkaan kaupunkeihin tämän vuoden 2023 aikana. Malagan vähäpäästöinen vyöhyke Se tulee voimaan 1.1.2024.

Tällä hetkellä, Malaga Se jatkaa antureiden ja tarvittavien keinojen käyttöönottoa, jotta Low Emission Zone voi aloittaa toimintansa lähikuukausina. Tämä uusi alue ei salli ajoneuvojen pääsyä ilman liikenteen pääosaston ympäristömerkkiä.

Lisäksi määräysten mukaan Malagan kaupungintalon lähteiden mukaan ajoneuvot lakkaavat kiertämästä keskustan läpi etsiäkseen pysäköintipaikkoja. On tärkeää huomata, että asukkaat voivat jatkaa liikkumistaan vähäpäästöinen vyöhykesekä kuljettajat, jotka menevät julkiselle pysäköintialueelle tai yksityiselle pysäköintipaikalle.

Millainen Malagan vähäpäästöinen vyöhyke tulee olemaan?

Uusi vähäpäästöinen vyöhyke laajenee 437 hehtaaria ja sitä ohjaa 97 pistettä erilaisilla kameroilla ja/tai antureilla, jotka tallentavat sisään tulevien ajoneuvojen rekisterikilvet.

Tämä järjestelmä on hyvin samanlainen kuin Madridin tai Barcelonan kaltaisissa kaupungeissa voimassa oleva järjestelmä. Aluksi Malagan LEZ:llä on «kova linja», joka rajoittaa saastuttavien ajoneuvojen kulkua.

Voimme sanoa, että tämän alueen luominen jakaa Malagan kolmeen vyöhykkeeseen; yleinen kehä, historiallinen keskusta ja suojeltu alue, joka alkaa El Perchelistä Paseo de Sanchaan ja Sohon kehälle.

Alueen toteutuksen myötä ilmanlaatua parannetaan, kestävää liikkumista edistetään ja keskustan melutasoa vähennetään. Siksi, jos aiot vaihtaa autosi ympäristöystävällisempään autoon.

Sohon historiallinen keskusta ja ympärysmitta

Pääsy tälle alueelle on rajoitettu valtuutetuille ajoneuvoille. Myös pääsy julkisille pysäköintialueille sallitaan, myöhemmin näiden pysäköintialueiden rekisterikilpiluettelosta varmistetaan, että auto on todella käyttänyt yleistä pysäköintialuetta.

yleinen ympärysmitta

Tällä alueella pääsyä rajoitetaan nykyisen DGT:n merkinnän mukaisesti. Tämä voi kovettua ajan myötä.

väliaikaiset luvat

Lopuksi asukkaat saavat myöntää väliaikaisia ​​lupia sovelluksen kautta, jotta heillä on mahdollisuus vastaanottaa vieraita. Myös sisäänpääsy on mahdollista maksamalla etukäteen. Kaikkea hallitaan saman sovelluksen kautta. Välttämätön malagueñoille, jotka haluavat päästä keskustaan ​​näiden rajoitusten tullessa voimaan.

Nyt tiedät, mitkä toimenpiteet tulevat voimaan autolla ajamiseen Malagassa.

Oliko tästä viestistä apua?