Saltar al contenido

Mihin voin pysäköidä vammaiskortilla?

13 de diciembre de 2022
Mihin voin pysakoida vammaiskortilla

Joskus pysäköinnin etsiminen on monimutkaista, ja vielä enemmän, jos sinulla on pois käytöstä kortti. Nämä kortit myönnetään henkilöille, jotka ovat virallisesti tunnustaneet jonkinlaisen vamman. Se on voimassa koko maan alueella ja sen myöntämisestä vastaavat kunnat.

Vuonna Kuninkaan asetus 1056/201412. joulukuuta annetussa asetuksessa vahvistetaan asiakirjan myöntämisen ja käytön perusehdot pysäköintikortti vammaisille ja vahvistaa, että mainittu asiakirja on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää. Lisäksi sitä voidaan käyttää vain silloin, kun pidike on ajoneuvon kuljettaja tai sitä kuljetetaan siinä.

Nyt kun tiedät osan ehdoista, mietit varmasti, missä kyseistä korttia käytetään.

Mihin voin pysäköidä vammaiskortilla?

1670010106 810 Miksi auton Start Stop ei toimiJotta voit pyytää tämän tyyppistä korttia, sinulla on oltava tarpeisiisi sopiva auto, sillä korteille myönnetään rekisterikilpi. Muutama viikko sitten kerroimme, mitä kustannukset auton mukauttamisesta vammaisille ja alennus ajoneuvoista henkilöille, joilla on jonkinlainen vamma.

Sinun pitäisi myös tietää, että voit pysäköinti invakortilla sisään:

Paikat, jotka on otettu käyttöön tietyntyyppisten ihmisten ajoneuvoille vammaisuus.

Rajoitettu aika pysäköintialueita tarvittavan ajan.

Pysähdy tai pysäköi lastaamiseen ja purkamiseen varatuilla alueilla paikallishallinnon määräämien ehtojen mukaisesti ja edellyttäen, että ne eivät aiheuta vahinkoa liikenteelle ja/tai jalankulkijoille.

Pysähdy missä tahansa tiellä, aina perustelluista syistä ja tarpeelliseksi ajaksi aiheuttamatta vahinkoa liikenteelle ja noudattaen viranomaisten ohjeita.

Pääsy teille, alueille tai kaupunkitiloihin, joissa liikkuminen on rajoitettu asukkaille.

Lisäksi Kuljettajat, joilla on vammainen kortti, ovat velvollisia /:

Käytä korttia oikein.

Aseta pysäköintimerkki kojelautaan näkyvään paikkaan. Kortin alkuperäiskappale on aina asetettava niin, että se on luettavissa.

Näytä henkilöllisyystodistus, kun liikkuvuusagentti/viranomainen sitä vaatii.

Tee yhteistyötä agenttien kanssa.

Palauta asianomaisille virastoille sen voimassaolon ja/tai voimassaolon päätyttyä.

Oliko tästä viestistä apua?