Saltar al contenido

Mikä on lievä hybridi?

18 de octubre de 2022
1640821829 527 Viisi sahkoauton etua

Automaailma muuttuu odottamattomalla vauhdilla, joten on erittäin tärkeää tuntea autoihin saapuvat uudet teknologiat pysyäkseen. Tänään on vuoro lieviä hybridejä mutta,mikä on lievä hybridi?


The lievä hybridisaatiojärjestelmä kutsutaan myös lievä-hybridi tai jopa kevyt hybridisaatio. Voimme sanoa, että nämä järjestelmät vastaavat sähköistyksen lähtötasoa tai hybridikäyttöjärjestelmien vähemmän sähköistettyjä versioita.


On huomattava, että kaikilla miedoilla hybrideillä ei ole samaa mallia, koska jokainen valmistaja kehittää järjestelmänsä omien eritelmiensä mukaisesti, vaikka järjestelmä ei muutu.

Mikä on lievä hybridi ja miten se toimii?

1640821829 254 Viisi sahkoauton etuaThe lieviä hybridijärjestelmiä tai mild-hybrid koostuvat pienestä sähkömoottorista, joka tunnetaan myös käynnistingeneraattorina, joka on kiinnitetty moottoriin ja toimii yhdessä polttoyksikön kanssa. Sen tavoite? Tarjoa lisää tehoa kiihdytyksen aikana ja tee voimansiirrosta paljon puhtaampi.

Useimmat valmistajat käyttävät 48 volttia parantaaksesi malliesi suorituskykyä ja tietysti säästääksesi polttoainetta. Mieto hybridisaatiojärjestelmä toimii polttomoottorin avustajana alhaisilla nopeuksilla. Lisäksi tämä hybridisaatiojärjestelmä voi käynnistää ja kiihdyttää kyseistä autoa unohtamatta, että se ottaa energiansa talteen regeneratiivisen jarrutuksen kautta.

Mitä etuja lievähybridijärjestelmillä on?

Mietojen hybridijärjestelmien tärkein etu on polttoaineen säästö, vaikka on totta, että on muitakin etuja, kuten parempia stop go -toiminto, sarjan painonpudotus ja hintaero täyshybridimallilla.

Kuten olemme maininneet, on monia valmistajia, joilla on valikoimassaan lieviä hybridimalleja ja niitä ovat esimerkiksi Audi, Mercedes-Benz, Land Rover, Volvo, Fiat, Hyundai ja jopa Mazda.

Jos et pysty tai et halua tehdä suurta investointia täyssähköautoon, voit valita kevyen hybridin. Sisään napsautuksia meillä on parhaat autot käytetty mild-hybrid. Löydämmekö ne?

Oliko tästä viestistä apua?