Saltar al contenido

Milloin bensan hinta laskee?

31 de marzo de 2023
Milloin bensan hinta laskee

Milloin bensan hinta laskee? Se on epäilemättä yksi halutuimmista kuljettajien kysymyksistä, jotka etsivät yksinkertaista vastausta: «pian». He tekevät sen katsomalla edellisen polttoaineen käyriä, värähtelevät, mutta lähes aina nousevat viime aikoina.

Tässä Clicars-viestissä kerromme sinulle, miksi hinnat ovat korkeita, ja aiomme valaista, milloin bensiinin hinta laskee. auto. Valmistaudu tekemään muistiinpanoja!

Miksi bensa on niin kallista?

Bensiinin ja dieselin tankkaus on saanut kuluttajat raapimaan taskujaan enemmän kuin on tarpeen. Tämä johtuu maailmanlaajuisesta epävakaudesta. Viimeisin ja eniten esiintynyt on Venäjän ja Ukrainan välinen sota.

Tämän artikkelin kirjoituspäivänä 95 lyijyttömän bensiinin hinta oli 1,65 euroa, 98 lyijyttömän bensiinin hinta oli 1,83 euroa, Diesel A:n arvo oli 1,56 euroa ja Diesel A+ (premium) 1,66.

Ne ovat suuria määriä, mutta kuitenkin kaukana yli 2 euron litrakatoista, mikä teki tilanteesta kestämättömän hetkeksi. Polttoaineen hinnassa on otettava huomioon, että korkeaan määrään on lisättävä verot, jotka edustavat 50 prosenttia maksetusta, joka menee valtiolle.

Maakaasun hinta vaikuttaa myös bensiinin hintaan, koska sitä käytetään polttoaineen raaka-aineena, joka pystyy alentamaan polttoaineiden rikkipitoisuutta.

Onko bensan hinta pysähtynyt?

Hintojen vaihtelusta huolimatta on tällä hetkellä vaikea ajatella tankkausta, sekä dieselin että bensiinin, alle 1,5 euroa litralta. Kaukana eurosta litralta, jonka hinta saavutti, kun kysyntä romahti pandemian huipulla.

Trendi on siis seuraava:

  • Bensiinin hinta on noussut viime aikoina 20 prosenttia
  • Dieselin hinta on noussut 16,7 % viime kuukausina

Onko 20 sentin alennus vielä voimassa?

Hallituksen asettama 20 sentin alennus ei ole ollut voimassa 31.12.2022 jälkeen, mutta monet merkit soveltavat edelleen omia alennuksiaan. Tätä varten sinun on ladattava kunkin palvelun sovellukset ja tarkistettava niiden ehdot.

Laskeeko bensan hinta pian?

Vastaus on ei. Se ei ole se, mitä haluaisimme kertoa, mutta Euroopan jalostuskapasiteetti on laskenut viime vuosikymmeninä, mikä yhdessä muiden maiden polttoaineiden riippuvuuden kanssa aiheuttaa tilanteen, jossa toimittajat eivät aio myydä bensiiniä, koska hetken, alle 1,5 euroa litralta.

bensan hinta laskee pian

Jos he avaavat lisää huoltoasemia, laskeeko hinta?

Ei kumpikaan. Koska vaikka lisää huoltoasemia avattaisiin, Espanjassa on edelleen yksi polttoaineen toimittaja, kuten selitimme sinulle huoltoasemia käsittelevässä artikkelissa. erot tavallisen ja edullisen bensiinin välillä.

Kuinka voin säästää bensiiniä?

Älä pelkää, sillä huolimatta siitä, että bensiinin hinnat eivät aio laskea yhtäkkiä, Clicarsilla on useita artikkeleita, jotka voivat auttaa sinua säästämään bensiiniä.

Haluan auton, joka kuluttaa vähän

Jos etsit vähän kuluttavaa autoa, kutsumme sinut tutustumaan molempiin bensa-autot kuin dieselautot joita meillä on Clicarsissa. Tarjoamme yksityiskohtaiset tekniset tiedot käyttöösi, jotta tiedät aina, kuinka paljon aiot kuluttaa!

Oliko tästä viestistä apua?