Saltar al contenido

Onko halpa bensa normaalia huonompi?

1 de marzo de 2023
Onko halpa bensa normaalia huonompi

Polttoaineiden hinta kärsii merkittävistä vaihteluista, mistä syystä the bensiini alhaiset kustannukset ovat löytäneet paikkansa monien kuljettajien autoissa. Mutta onko halpa bensiini huonompi kuin tavallinen bensiini? Miksi valita toinen tai toinen?

Ensimmäinen huomioitava asia on, että edullisia huoltoasemia on levinnyt koko kansalliselle näyttämölle, ja se johtuu siitä sen kysynnän kasvu ei ole pysähtynyt.

Välillä on eroja bensiini normaali ja edullinen tai halpa bensiini, mutta teimme sen selväksi jo tämän artikkelin alussa edullinen bensiini ei ole huonompi kuin ns tavallinen bensiini. Se ei myöskään vaurioita tai aiheuta vaurioita autossa.

Mitä eroa on edullisen bensiinin ja tavallisen bensiinin välillä?

Sinun pitäisi tietää, että jos sanomme, että erot edullisen bensiinin ja tavallisen bensiinin välillä eivät ole niin paljon kuin miltä näyttää, se johtuu kaikki Espanjassa kulutettu polttoaine toimitetaan yhdestä lähteestä.

Myöhemmin tietysti jokainen merkki lisää lisäaineitaan antaakseen polttoaineille lisäominaisuuksia. Tästä syystä tarjolla on sekä ensiluokkaista bensiiniä että dieseliä, ja sarjalla on ominaisuuksia, jotka voivat parantaa autojen suorituskykyä.

Kuinka paljon halpa bensa maksaa vs. tavallinen bensa?

1677702248 612 Onko halpa bensa normaalia huonompiYksi tärkeimmistä eroista bensiini edullinen ja tavallinen bensiini on juuri sen hinta. Tästä kysymyksestä johtuu tärkein ero. Mutta Bensan hinta ei maksa vain polttoainetta.

Kun tankkaat tavallisella, tunnetun merkin huoltoasemalla, teet sen laitoksessa, jossa yleensä palvellaan, jossa on kauppa ja joka on yleensä hyvällä paikalla.

Edullisilla huoltoasemalla sinä tankkaat, valitse summa ja joskus voit käyttää operaattoria, joka tekee kaiken tällä asemalla. Tietysti valinta tavallisen ja edullisen huoltoaseman välillä on myös vastuullinen valinta.

Teollisuusalueilla ja muilla syrjäisillä paikoilla sijaitsevien halpojen huoltoasemien lisäksi on olemassa eräänlainen huoltoasema, joka on kaupallinen koukku. Ne ovat edullisia huoltoasemia, jotka liittyvät suuriin supermarketketjuihin.

Joskus pelkkä jäseneksi liittyminen tai huoltoaseman kanta-asiakaskortin saaminen johtaa alennuksiin. Supermarket- tai hypermarketketjuille bensiinin hinta on tapa houkutella asiakkaita.

Ero edullisen huoltoaseman ja normaalin välillä voi olla äärimmäisissä tapauksissa yli 20 senttiä. Vaikka tässä meidän pitäisi ottaa huomioon öljy-yhtiöiden piste- ja alennusohjelmat, jotka päätyvät sopeuttamaan hintoja.

Onko halpa bensa huonompi kuin tavallinen bensiini?

Yksi tärkeimmistä epäilyksistä, joita kuljettajat ovat valitessaan bensiini normaali ja edullinen bensiini on se, onko molempien polttoaineiden laatu sama. Ja kyllä, tietysti on. Kaikkien myytävien polttoaineiden on täytettävä lakisääteiset vähimmäisvaatimukset.

Kuten olemme jo todenneet tässä artikkelissa, kaikki Espanjassa myytävä polttoaine on peräisin kahdeksasta eri jalostamosta, jotka puolestaan ​​ovat peräisin samasta öljystä, jota Espanja tuo maahan.

Seuraava askel osuu Hiilivetyjen logistiikkayhtiö, joka varastoi polttoainetta suuriin säiliöihin, joita se jakelee huoltoasemilla. Tässä polttoaineiden väliset erot tulevat esiin.

Kun heillä on jo polttoaineet hallussaan, eri energiayhtiöt lisäävät sarjan lisäaineita parantaakseen polttoaineen ominaisuuksia. Lisäaineet parantavat polttoaineiden suorituskykyä ja tehokkuutta.

Siksi bensiinito alhainen hinta ja normaali bensiini ovat samat laadultaan. Mitä muutoksia ovat ne ominaisuudet, joita jokainen merkki voi lisätä polttoaineeseen, mikä voi johtaa suurempiin säästöihin myöhemmin.

Jotkut polttoaineet, joissa on paljon lisäaineita, voivat parantaa esimerkiksi suodattimien käyttöikää, mutta halpahuoltoasemat, jotka ovat edelleen eräänlaisia ​​yksityisiä merkkejä, lisäävät myös omia lisäaineita ja ne paranevat.

Lopuksi sinun tulee tietää, että edullisilla huoltoasemilla on käyttömarginaali – eli se, mitä ne ansaitsevat litralta – paljon pienempiä kuin perinteisillä huoltoasemilla.

bensa vai diesel?

Clicarsilla panostamme myös parhaisiin hintoihin ilman, että tämä heikentää laatua. Päinvastoin, tarjoamme sinulle parhaat käytetyt ja käytetyt autot, joista voit valita! mitäBensiini vai dieseliä? Aina parhaaseen hintaan digitaalisessa jälleenmyyjässämme!

Oliko tästä viestistä apua?