Saltar al contenido

Renault Austral, monipuolinen ja teknologinen SUV

31 de marzo de 2022
Renault Austral monipuolinen ja teknologinen SUV

Uusi Renault Austral Se on juuri esitelty Pariisissa, ja sen lisäksi, että se täydentää timanttibrändin valikoimaa, sillä on erittäin tärkeä tehtävä; palauttaa valmistajan hegemonia C-segmentti

The uusi eteläinen Renault Kadjar menestyy kesän jälkeen, ja se saapuu erittäin houkuttelevalla muotoilulla ja loistavalla teknologisella arsenaalilla. On tärkeää huomata, että muut ranskalaisen valmistajan julkaisut noudattavat tässä käytettyä suunnittelukieltä C SUV; toisin sanoen etuosaan on sisällytetty uusi yrityksen logo ja niitä vuorostaan ​​reunustavat C-muotoiset optiset ryhmät, jotka on yhdistetty kromilistalla.

Renault Australissa ei ole rekisteröintiveroa

Renault Austral homologoi pituuden 4,51 metriäkorkeus 1,62 metriä ja leveys 1,83 metriä, mutta emme voi unohtaa sen akseliväliä, joka on 2,67 metriä. Se on kehitetty CMF-CD alusta Renault-Nissan-Mitsubishi Alliancesta ja kootaan tehtaalla, jonka merkki omistaa Palencia.

Tavaratilan kapasiteetti vaihtelee välillä 430- 575 litraa jos takapenkki liukuu 16 senttimetriä. Se tarjoaa erittäin hyvän asumisen aikuisille matkustajille takapenkillä. Ajoasento on erittäin tilava ja sitä hallitsee kaksi näyttöä; yksi 12,3 tuuman, joka hallitsee ohjaamoa, ja toinen pystysuorassa 12 tuuman, joka vastaa uudesta tieto- ja viihdejärjestelmästä nimeltä OpenR. Tämä pystysuora näyttö sisältää palveluympäristön Google.

Teknisten osien joukossa mahdollisuus suuntautuvaan taka-akseliin ja LED matriisi ajovalot. Mitä tulee moottoreihin, Renault Austral on saatavana 1,3-litraisella nelisylinterisellä tekniikalla varustettuna 12V Mild-hybridi. Tämä vaihtoehto tarjoaa 140 tai 160 hv. Voit myös valita täyshybridivaihtoehdon nimeltä E Tech. Voimansiirto koostuu 1,2 litran kolmisylinterisestä bensiinilohkosta, generaattorista ja sähkömoottorista. Kaiken tämän mukana tulee 1,7 kWh akku. Tämä versio ei maksa rekisteröintivero koska päästöjen hyväksyntäluku on sisällä 105g/km.

Sen esittelyn aikana olemme voineet oppia Renault SUV:n Premium-viimeistelystä. Sitä kutsutaan Spirit Alpine ja tarjoaa kaikenlaisia ​​sisustusyksityiskohtia, kuten Alpine Blue -ompeleita, ohjaamon valaistuksen ja jopa ainutlaatuisen satiinimaalin.

Tällä hetkellä, kunnes Renault Austral alkaa saapua jälleenmyyjille, kutsumme sinut katsomaan Käytetty Renault Kadjar mitä meillä on saatavilla napsautuksia. Olemme varmoja, että meillä on ihanteellinen autosi!

Oliko tästä viestistä apua?