Saltar al contenido

Toledon vähäpäästöinen vyöhyke, kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

29 de mayo de 2023

Määräykset velvoittavat yli 50 000 asukkaan kunnat ja kaupungit luomaan vähäpäästöisen vyöhykkeen niiden vähentämiseksi kaupunkien keskeisimmillä alueilla. Tänään keskitymme siihen Toledon vähäpäästöinen vyöhyke.

Kuten vahvistettiin, Toledon LEZ Se toteutetaan kahdella asetuksella, jotka liittyvät päästöjen valvontaan ja liikkuvuuteen. Lisäksi asennetaan neljä ilmanlaadun mittausasemaa. On tärkeää muistaa, että Toledon kaupunki jäi ilman rahoitusta kulunvalvonta-, merkinanto- ja hallintajärjestelmän toteuttamiseen Toledon vähäpäästöisillä vyöhykkeillä. Kestävän ja tehokkaan kaupunkiliikenteen integroitu järjestelmä.

Nyt Toledo on allekirjoittanut sopimuksen yhteistyössä Junta de Castilla-La Manchan kanssa LEZ-projektin kehittämisestä Toledossa. Eurooppa-rahastoista, työllisyydestä ja sisäisistä asioista vastaava neuvoston jäsen Francisco Rueda puolestaan ​​huomautti, että «sillä välin olemme työstäneet kestävän kehityksen mallia ja asetusta. Se on poikittaisongelma, joka vaikuttaa liikkuvuuteen, mutta myös kaupunkisuunnitteluun kasvihuonekaasupäästöjen vähentämissitoumuksen puitteissa.

Tämä on Toledon vähäpäästöinen vyöhyke

Toledon ZBE vaikuttaa koko kaupunkiin, ja Rueda on huomauttanut, että «Ei ole mitään järkeä asettaa rajoituksia Azucaicaan, lievästi sanottuna, eikä tehdä sitä polygonissa». Totuus on, että Toledon historiallisessa keskustassa on jo aloitettu liikenteen toteuttaminen ja uudelleenjärjestely.

On tärkeää muistaa, että Toledon vähäpäästöisellä vyöhykkeellä on neljä mittausasemaa ilman laatu joka tulee sijaitsemaan polygonissa, Azucaicassa, Buenavistassa ja Casco Histórico-Bisagrassa. Lisäksi konsistoria laatii investointisuunnitelmaa, jota aletaan soveltaa keväällä. Tällä tavalla Toledon ZBE:n moitteettoman toiminnan varmistamiseksi liikenteen digitalisointia lisätään, kamerat asennetaan tunnistamaan liikenteen pääosaston ympäristömerkit ja ajoneuvojen rekisterikilvet. Myös «Juanelo Turriano» -kunnan liikennekeskus uudistetaan ja luodaan vuonna 2024 käyttöön otettava liikkumisen tietokonealusta, joka sisältää tietoa kansalaisille.

Nyt kun tiedät hieman enemmän Toledon LEZ:stä, voit piristää ja valita seuraavan hyvät käsiautot sisään napsautuksia.

Oliko tästä viestistä apua?