Saltar al contenido

Uusi Honda Crosstar e:HEV

7 de junio de 2023

Honda on yksi valmistajista, joka ei lopeta sähköistämistä, ja todiste tästä on, että se on juuri päivittänyt yhden malleistaan; viittaamme Honda Crosstar e:HEV. Nyt malli tarjoaa enemmän dynaamisuutta, tehokkuutta ja jopa turvallisuutta.

Jos olet yksi harvoista, jotka eivät tiedä Honda Crosstar e:HEV:stä, älä huoli. Uusi Crosstar on kaupunkiauto, jossa on SUV-kori ja siinä on myös hybridivoimansiirto. Se erottuu vankasta seikkailua kutsuvasta kuvastaan ​​sekä käytännöllisistä ja moderneista sisätiloistaan.

Estetiikka on paikka kaupunkimaastoauto Ero on se, että se tarjoaa nyt paljon selkeämmän säleikön, uudelleensuunnitellut puskurit kromiyksityiskohtineen ja sivuhelmat yhdistettynä tummenneeseen optiikkaan.

Honda Crosstar e: HEV, harkitsemisen arvoinen ECO-auto

voimansiirto e:HEV tekee siitä ympäristöystävällisen mallin. Se koostuu kahdesta sähkömoottorista, joista toinen toimii generaattorina ja toinen käyttövoimana, sekä bensiinilohkosta. Mitä tulee tehoon ja suorituskykyyn, uudistettu Crosstar e:HEV tarjoaa 122 hv:n ja 253 Nm:n maksimivääntömomentin.

Vaikka on totta, että kaupunki on lisännyt tehoaan, se pitää kulutuksensa 4,8 l/100 km ja päästöt 108 grammaa / km CO2 WLTP-hyväksyntäsyklin mukaan.

Totuus on, että uusi Honda Crosstar e: HEV erottuu joukosta monipuolisuudellaan ja sen sisältämät toimenpiteet pettää helposti. Polttoainesäiliö on sijoitettu rungon keskiosaan, istuinten alle, mikä vapauttaa tilaa ja ennen kaikkea kertakäyttömahdollisuutta.

Mitä tulee varustukseen, Crosstar tarjoaa yhden kunnianhimoisimmista turvapaketteista; hän Honda Sensingjossa on muun tekniikan ohella mukautuva vakionopeussäädin matkailuvaunuseurantatoiminnolla, kaistavahti, törmäystä vaimentava jarrujärjestelmä, kaistanpitoavustin ja liikennemerkkien tunnistus.

Jos olet yksi niistä, jotka eivät voi odottaa, voit tutustua laajaan luetteloon napsautuksia tarpeisiisi parhaiten sopiva vaihtoehto. Mitä odotat?

Oliko tästä viestistä apua?