Saltar al contenido

Voivatko polttoautot liikennöidä vuoden 2035 jälkeen?

19 de mayo de 2023
Voivatko polttoautot liikennoida vuoden 2035 jalkeen

Viime viikkoina Eurooppa on mennyt pidemmälle ja ottanut toiseksi viimeisen askeleen kieltääkseen polttomoottoriautot vuonna 2035. Tämä tarkoittaa, että mainittuna ajankohtana on tarkoitus kieltää lämpömoottorilla varustettujen ajoneuvojen, myös hybridien, liikennöinti.

Pitkän matkan jälkeen Euroopan parlamentti on antanut tälle toimenpiteelle vihreää valoa, mutta Voivatko polttoautot liikennöidä vuoden 2035 jälkeen? Mitä se voi tarkoittaa kuljettajille? Älä huoli, että vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tietää, on se polttomoottoriautojen kielto vuonna 2035 se vaikuttaa vain uusien autojen myyntiin. Tällä hetkellä Euroopan parlamentti on kieltänyt uusien lämpömoottorilla varustettujen autojen myynnin vasta vuonna 2035, mukaan lukien diesel-, bensiini-, ladattavat hybridit tai miedot hybridit.

Lyhyesti sanottuna tämä tarkoittaa, että 12 vuoden kuluttua voit ostaa vain sähköautoja tai vetypolttokennoautoja, kuten Toyota Mirai, tai akkuautoja, jotka tunnemme parhaiten.

Onko vuonna 2035 mahdollista myydä tai ostaa hyväkuntoisia polttomoottoriautoja?

Vastaus on myönteinen, koska, kuten olemme kommentoineet, määräykset koskevat vain lämpömoottorilla varustettujen polttomoottoriautojen myyntiä, joten voit jatkaa ostamista käytettyjä autoja Clicarsissa polttomoottoreilla vuonna 2035.

Sinun pitäisi tietää, että lämpömoottorilla varustetuissa autoissa on nousevia kustannuksia, kuten polttoaineen, huollon ja jopa vakuutuksen hinta. Näitä korotuksia sovelletaan kannustaa päästöttömien ajoneuvojen myyntiä ja rangaista niitä, jotka varustavat polttomoottoreita.

Uskomme kuitenkin, että kaikki ei ole menetetty vuonna 2035, koska on alettu kehittää synteettisiä polttoaineita, jotka pidentävät polttomoottorilla varustettujen ajoneuvojen käyttöikää.

Siksi voit olla rauhassa. Suosittelemme, että jos etsit autoa, tulet sisään napsautuksia ja valitse kaikkiin tarpeisiisi parhaiten sopiva malli ja polttoaine; Riippumatta siitä onko diesel vai bensa. Muistutamme, että toimitamme sen kotiovellesi alle 24 tunnissa täysin tarkistettuna. Mitä odotat päästäksesi uuden auton ratin taakse hyvistä käsistä?

Oliko tästä viestistä apua?